Mit tudnák csinálni szegénnyel?
Van itt a falunkban 1 kóbor kutya. Sajnos örökbefogadni nem tudom (van már 2 kutyám). Annyira sajnálom , most is mikor mentem boltba láttam hogy ott fekszik a hideg kövön a zuhogó esőbe. Eléggé rossz állapotban van már szegényke :(
Tudom sok gazdátlan eb rohangál az utcákon , de ő mégis olyan más. Szeretném ha még jobb körülmények között élné le hátralévő részét. Én be fogadnám de mint már írtam 2 kutyám is van és nem biztos hogy el tudnám látni őt, sajnos nem vagyok annyira jó anyagi helyzetbe.
Kinek telefonáljak vagy valami? Itt a környéken senki sincs aki befogadná már nyár óta egyfolytába látom mindennap. Akkor még nem is volt olyan rossz hiszen a hentes szokott neki adni néha ilyen maradékokat stb... de most így télen nagyon megráz engem hogy látom szegényt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!