Ez milyen fajta kutyus lehet?
Persze, h mindenki azt hiszi, h jack russell, mert mindenki csak azt ismeri.
Mikor a Parsonommal sétálok, akkor is mindig le-jackezik. (Attól, hogy nem ismerik a fajtát, még létezhet:))
Megnéztem alaposabban a reklámot többször leállítottam) és ilyen hosszú lábú Jacket még nem láttam.
Parson a kutyus: [link]
itt egy kép, itt se nagyon hosszú a lába, de a képen látható kutty is Parson.
Egy Parson és Jackes fórumról bemásolva (részletekben):
A Gazdi:
"Parsonom: Zümi, neki a kutyasuliban minden felesleges dolgot megtanítok: mint pl. a fürkészés, :D , kb. havonta pedig reklám filmeket forgat. "
Egy fórumozó:
"Reklámfilmeket? Látható valameik reklámban amiben megtudnám csodálni?"
A Gazdi:
"Zümi látható a Pannonos reklámfilmekben!"
Különbséget csak az lát, akinek van ilyen kutyája. Persze, h mindenki a jacket ismeri csak a Maszk film után, én is azt ismertem csak. Aztán mégis Parsonom lett, mivel a MO-on található jackeknek csak a nevük az, amúgy meg foltos tacsik... (tisztelet a lelkiismeretes kennelek kutyáinak és tenyésztőinek).
Csak azért "kötöttem az ebet a karóhoz", mert zavar, ha összekeverik a fajtáját, ennyi:) Míg nem volt ilyen kutyám, én is kevertem. Amúgy tényleg csak annyi a különbség, hogy hosszabb lábú, szóval annyira nem nagy ügy...
(És a Parson Jack Russell Terrierből lett a Jack és a PArson)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!