1 éves Stafforshire Terriernek mennyi eledelt kell naponta adni? Előzmények lent.
Látom utolsó hozzászóló top vagy szellemileg:)
OLVASD EL ÉS UTÁNA!;)
1 hétig fog Chappit enni EMBER!jézusom:D
Világosan leírtam nem? Hogy rendeltem neki drágább tápot (Select GOld Premium, állatorvos ajánlotta, nem tudom mennyire jó, de egyenlőre bízok benne), de addig nem veszem meg tripla annyiért ugyanazt, nem tudom miért gondolod, hogy csodálkozok azon, hogy 250 gramm kell a jó minőségű tápokból. világosan leírtam úgygondolom: az eladó tudta, hogy chappi és abból még akkor sem 250 gramm kell ha a kutya jól táplált. de ez a szerencsétlen állat viszont csont és bőr, hangsúlyozom tegnap óta van nálunk, és az eladó így ajánlotta a 250 grammot A CHAPPIBŐL! ugyanis azt vittük be lemérni, mert ahhoz nem járt pohár!:) váááááágesz?:D EMBERxd
Akkor minek kérdezel ha ennyire okos vagy...
Az a válasz meg h mit fog kapni utána, azután érkezett h én elkezdtem írni a hozzászólást így csak azután láttam miután elküldtem. Megkövetlek és etess azzal amivel akarsz és annyit amennyit jónak látsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!