Skótjuhász kutya 13 éves és gyenge. Elaltassuk?
Én ezt a kutyáimnál a dokira bíztam. Kértem, hogy mondja, ha a kutyának már fájdalmai vannak, vagy nem tud járni, mozogni és már nem lehet segíteni rajta, csak úgy ha kínozzuk.
Rendes dokim van, egy idő után mondta, hogy most lesz elég. Teljesen egyedül nem tudtam volna eldönteni.
Szerintem beszéljetek a dokitokkal, hogy szerinte vannak-e fájdalmai, lehet-e még javítani az állapotán és az alapján döntesetek.
Szia! Ha már ennyire gyenge hogy nem bír felállni, mindenképpen elkell altatni :( az én skótjuhászom 15 évig élt, mondjuk neki bélelzáródása volt és amiatt kellett elaltatni :( de volt egy palotapincsink, ő is 15 évig élt, és ő már nagyon öreg volt, nehezen ment, már vak volt mindkét szemére (vagyis az egyikre 100%-ban a másikkal meg már alig látott valamit) nehezen evett nem voltak már ép fogai és így elaltattuk :(
Ne hagyd hogy szenvedjen :( kérd ki az orvos tanácsát azért, de ha már segítséggel tud csak felállni miután szétcsúszott szegény akkor már nagyon szenvedhet :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!