Örökbe fogadjam ha találok utcán kutyát, vagy gazdiktol ingyen elvihetőket?
Figyelt kérdés
Most is van 2 beagle pár, akik 3 évesek és 2 almuk volt. 6-6 kis kutya,gazdi pénzért eladta őket. németjuhász került gazdikhoz,és 3 kutyát nem birnak eltartani2012. dec. 10. 15:20
1/14 anonim válasza:
Ha megteheted, igen!
Sok kutya hal meg, vagy él nyomorúságos körülmények között, mert nincs gazdája.
2/14 sippara válasza:
állj... mi a francról is van szó? A kérdésed úgy ahogy van totál értelmetlen, kérlek, írd le magyarul is.
3/14 A kérdező kommentje:
Befogadjak-e kutyákat,akik vagy utcán találtak vagy előző gazdijuk ingyen elajándékozza őket.
2012. dec. 10. 15:39
4/14 anonim válasza:
Ezt miért tőlünk kérdezed?
Ha megteheted és késztetést érzel rá, akkor igen, fogadd be őket!
5/14 A kérdező kommentje:
Sok gazdi ir nekem,hogy nekem adja kutyáját. kiskutya.hun adtam fel hirdetést.
2012. dec. 10. 16:01
7/14 A kérdező kommentje:
Nem vagyok gazdag,de sok kutyát visszamondtam távolság miatt,vagy már más gazdit találtak neki
2012. dec. 10. 16:04
8/14 anonim válasza:
De minek ehhez hirdetést feladni? Kutyák százezreinek keresnek gazdát, nem tudsz miből választani?
9/14 anonim válasza:
milyen körülményeket tudnál a kutyáknak biztosítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!