Érdemes lenne így kutyát tartanom? (lent)
Figyelt kérdés
Kertes házban lakunk, egy staffira gondoltam csak az a baj, hogy iskolába járok és péntektol vasárnap estig nem vagyok otthon. Persze, addig a szuleim gondoznák, de így jó lenne neki?2012. dec. 10. 10:26
11/19 A kérdező kommentje:
Szerintem is ellenne, és a házba is bejohetne.Koszi:)
2012. dec. 10. 11:11
12/19 anonim válasza:
Imádom a kertben "elmászkáló" kutyákat. Ha negyedórát nézem őket, akkor rögtön látszik, hogy nem "elmászkálnak", csak tekeregnek az unalomtól, ide fekszenek, oda fekszenek. Igazi kutyaélet.
13/19 anonim válasza:
Ha ketten vannak, akkor eljátszanak.
14/19 anonim válasza:
vagy ölik egymást.mint az enyémek:)
15/19 sippara válasza:
"mindig talál valamit, amit szétszedhet" - igen, ha eléggé unatkozik, minden kutya talál valami szétszedni valót (az mondjuk már durva, hogy egy alapvetően alvós-nyugis fajta, mint a bernáthegyi, képes annyira unatkozni, hogy rombolni kezdjen.... gratulálok, ülj le, egyes.)
16/19 Szilvi & Argos válasza:
Amstaff rövid szőrrel inkább benti kutya legyen napi sétákkal és kertben való foglalkozással...a másik kutyus hol lakik? Csak kint?
Amstaff SOK!!!!!! mozgást és tanítást igényel...csak akkor vállald be, ha kölyökkorától tudsz vele suliba járni...de mivel pont hétvégén nem vagy otthon, ez ugrott...én nem ajánlom így!
17/19 MrHard válasza:
Nyugodtan lehet kertben tartani a Staffit, az enyémek is ott voltak és soha nem volt egyik sem beteg. Jól le kell szigetelni a helyét és akkor semmi gond! Viszont a rengeteg mozgás és foglalkozás elengedhetetlen ennek a fajtának, ráadásul a másik kutyához is hozzá kell szoktatnod, ami nem könnyű feladat!
18/19 A kérdező kommentje:
Házban lenne bent, és napi tobbszor vinném sétálni.
2012. dec. 10. 16:55
19/19 anonim válasza:
A staffi sok mozgast es foglalkozast igenyel, 2,5-3 eves koraig nem nagyon tudod magara hagyni. Egyebkent ha van meg egy kutya eljatszanak kint, persze mikor nincs hideg. Makacs, ezert sok turelem kell hozza de ha megfelelo mennyisegu idot tudsz radorditani akkor nagyon halas kutyad lesz. Viszont ha hetvegen nem tudsz vele foglalkozni akkor mindig karpotold a het tobbi reszeben, halas lesz erte. Masfelol a stafi eleg "egy gazdas" kutya, tegat meglesz a csaladoddal de nem biztos hogy szot is fog fogadni nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!