Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a kezdeményezésről? (rex)

Figyelt kérdés
[link]
2012. dec. 10. 00:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Pont a felelősségtudatot erősíti. MErt magához veszi, aztán rájön h ő erre a szerepre nem is jó, ekkor rájön h mi lett volna, h ha magához veszi és le kéne passzolnia. Rájön, h ez nagy felelősség, és itt elnnőrzött körülmények között, károkozás nélkül vissza tudja mondani.
2012. dec. 10. 11:31
 12/16 anonim ***** válasza:

Szerintem erre van az ideiglenes befogadás. De nem a 'karácsonyra kutyakölcsönzés'.

Elfogadom az álláspontodat, de nem osztom.

2012. dec. 10. 12:04
 13/16 anonim ***** válasza:
Ez is ideiglenes örökbefogadás, ha feltűnt volna....Csak míg a legtöbb ideiglenes zserződés (de nem mind) határozatlan időe szól, ez határozott ideig tart. Ennyi csak a különbség.
2012. dec. 10. 12:15
 14/16 anonim ***** válasza:
Szerintem az ideiglenes tök más. Amúgy értem, amit mondasz, meg igazad is van, viszont sok öreg ember nem is gondol rá, h tarthatna otthon kutyát, mert nekik még gyerek korukban volt a tanyán egy kuvasz, vigyázott a tyúkokra, elzavarta a rókát, azt annyi. Így megismerkedhetnek egy olyan jellegű kutyázással, amit eddig nem ismertek. És sok a magányos öreg, aki rájön, h ez jó, és kell neki.
2012. dec. 10. 12:15
 15/16 anonim ***** válasza:

Kedves Little Red!

'Ha feltűnt volna', én nem voltam veled fölényeskedő.

Örülnék, ha legközelebb Te sem lennél az.

2012. dec. 10. 12:47
 16/16 Szilvi & Argos ***** válasza:
70%

Little Red! Általában egyet értek a nézeteiddel...most is elfogadok sok érvet: kutyatartás kipróbálása, szocializáció, hátha örökbefogadják végül, stb...

DE!

Az elgondolás, az ideiglenes befogadás fantasztikus elgondolás önmagában!!! Úgy, hogy az ideiglenes gazdinál marad a kutya, amíg gazdát nem talál, vagy esetleg ő örökbe nem fogadja!!!

De az, hogy kutyakölcsönzőként pár napra az ünnepek idején kihelyezik a kutyákat "ideiglenes gazdikhoz", majd megy vissza a menhelyre, a kennelbe, az undorító! Pont, hogy nem a felelősségre tanítja az embereket. Az embereknek kényelmes persze, hogy nincsenek egyedül ünnepen, ott egy kis szőrgombóc. Aztán az ünnepek elmúltával, vagy később, ha jönnek a gondok, mert minden menhelyi kutyával VAN kisebb-nagyobb gond, visszarakják őket a hidegbe...A kutyának ez nem kényelem...megint úgy érzi, hogy becsapták, elhagyták...pont, mire kezdené magát biztonságba helyezni, kidobják...Magyarország egyik legnagyobb menhelyének szerintem nem ezt kéne propagálnia!!!

2012. dec. 10. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!