Szerintem erre van az ideiglenes befogadás. De nem a 'karácsonyra kutyakölcsönzés'.
Elfogadom az álláspontodat, de nem osztom.
Kedves Little Red!
'Ha feltűnt volna', én nem voltam veled fölényeskedő.
Örülnék, ha legközelebb Te sem lennél az.
Little Red! Általában egyet értek a nézeteiddel...most is elfogadok sok érvet: kutyatartás kipróbálása, szocializáció, hátha örökbefogadják végül, stb...
DE!
Az elgondolás, az ideiglenes befogadás fantasztikus elgondolás önmagában!!! Úgy, hogy az ideiglenes gazdinál marad a kutya, amíg gazdát nem talál, vagy esetleg ő örökbe nem fogadja!!!
De az, hogy kutyakölcsönzőként pár napra az ünnepek idején kihelyezik a kutyákat "ideiglenes gazdikhoz", majd megy vissza a menhelyre, a kennelbe, az undorító! Pont, hogy nem a felelősségre tanítja az embereket. Az embereknek kényelmes persze, hogy nincsenek egyedül ünnepen, ott egy kis szőrgombóc. Aztán az ünnepek elmúltával, vagy később, ha jönnek a gondok, mert minden menhelyi kutyával VAN kisebb-nagyobb gond, visszarakják őket a hidegbe...A kutyának ez nem kényelem...megint úgy érzi, hogy becsapták, elhagyták...pont, mire kezdené magát biztonságba helyezni, kidobják...Magyarország egyik legnagyobb menhelyének szerintem nem ezt kéne propagálnia!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!