Pénzt vagy ételt adjak egy menhelynek?
Láttam valamelyik nap, hogy egy kedves kérdező felsorolt pár dolgot, hogy miket ad a menhelynek és a jóindulatúsága megfogott engem is és voltam ma vásárolni a menhelynek!
10x 1kg rizs
10x 0.5 tészta (orsó és széles metélt)
4x 15kg darling táp (nem vettem drágábbat mert sajnos nem tehetem meg és örülök, hogy ennyit is tudtam rájuk szánni és szerintem ők ennek is örülnek:))
Sajnos több mindent nem tudok már venni nekik de viszont, itthonról tudok vinni pórázt és nyakörvet amit mi már nem használunk. Régi edényeket és műanyag tálakat is. A régi kinőtt ruhákat amiket már nem használunk az is van egy pár zsákkal. Valamint ismerősömnek van szalmája és tudnék az is vinni. Csak nem tudom, hogy ezeket fel tudják e használni! Pluszban még a kartonpapíron gondolkozom, hogy azokat is érdemes lenne e elvinni a kutyusok alá! Szerinted?
Alapkérdésre: Inkább ételt, az kevésbé ellopható.
Arról, hogy mire van szükségük, őket kérdezd meg, nem létezik olyan menhely, aminek nincs telefonszáma. Egy hívás és már tisztázzátok is, hogy mi az, ami használható.
Szia!én folyamatosan kint vagyok a hozzám közel lévő menhelyhez és legtöbbször eledelre(táp,tészta,rizs,konzerv.esetleg juti falat)
Rossz rongy ruha vagy ha nem vas kenneles akkor talán hullámpala vagy kutyaház(te is készíthetsz)
Pórázok.hámok,nyakörvekszájkosár.
A kartont pedig kérdezd meg ott!
De amúgy örülnek a szállító boxoknak is.
De a pénzek is nagyon mert orvosi költségeknek nagyon sokat segít.
Tapasztalatom, ahova én járok:
A rizs és a tészta nem biztos hogy jó, mert külön engedély kell ahhoz, hogy a menhely ilyet adjon a kutyáknak. Ez pedig nincs meg minden menhelynek.
Én pénzt vinnék, mert azt tudják gyógyszerre is költeni. Gyógyszert pedig nem visz senki sem, ellentétben a kajával.
Póráz, nyakörv, ruhák, szalma/forgács, edények oké. A műanyagot nem biztos, hogy odaadják nekik, mert néhány kutya rágcsálja, amitől pedig bélrendszeri gondjai lehetnek. Kartondobozt nem szoktak állatok alá rakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!