Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a kutyátok neve? Milyen...

Mi a kutyátok neve? Milyen fajta? Mit tud megcsinálni? =)

Figyelt kérdés
2009. aug. 19. 20:46
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%
Az én kutyám újfundlandi a neve Brúnó. Megérti azt hogy gyereide, viddki, menjki, üljle :)
2009. aug. 19. 21:30
 22/38 A kérdező kommentje:
=) köszönöm a válaszokat:) biztos mind aríííí^^ még azis ami csak tévét tud nézni=P
2009. aug. 19. 21:32
 23/38 anonim ***** válasza:
83%

Az én kutyám neve Kitti, öt éves lesz októberben, és labrador keverék. A nevéből eredően természetesen szuka.

Nagyon okos, csomó szót ismer, és feltétlenül engedelmeskedik.

Hallgat a nevére, és érti a "gyere ide", "menj ki", "marad", "ül", "fekszik", "add a mancsod", "nem azt, a másikat", "fogd a botot", "add ide", "engedj", "nem szabad", "fújj", "tessék", "fordul" kifejezéseket.

Ha az egyik oldalán fekszik, és azt mondom, "fordul", engedelmeskedik, ha leteszem el a kaját vagy a vizet, és azt mondom, "nem szabad", nem nyúl hozzá (ha nagyon szomjas, se), csak ha azt mondom, "tessék".

Tudja, hogy csak a folyosóra jöhet be, és nem is jön tovább, csak ha hívom, és egybből kimegy, ha kérem.

Ismeri a két macskámat, és ha a cicák nincsenek itthon, és a kutya látja, hogy keresem őket, de nem jönnek, és én bemegyek, fura hangon ugat, ha megérkeztek a cicák. Ha kérdem, "hol a cica?", ő abba az irányba néz, ahonnan jönni fog a macska (leellenőriztem, többször is, olyan, mintha ráérezne, hol vannak).

Arra is van ugatása, ha az udvarra idegenek másznak be a bástyán keresztül. Általában nagyon kedveli az embereket, nem ugrál rájuk, egyátalán nem is harap, de ha valaki bántotta, azt nem felejti el, és azt ugatja. Én betehetem a szájába a kezem, akkor sem harap meg.

Nem tudom, átlagos képességek-e ezek, de - mivel jóformán alig kellett tanítani - feltételezem, ha a kutya szereti a gazdiját, megteszi ezeket a kedvéért. Olyan, mintha a kutyám értené az embernyelvet, nagyon büszke vagyok rá.

2009. aug. 19. 21:34
 24/38 anonim válasza:
100%
Mopsz, Artúr, rengeteget tud röfögni.:)
2009. aug. 19. 21:45
 25/38 anonim ***** válasza:
100%

Basset, Boldizsár.

Tud bambán nézni, mindent összenyálazni, összeszőrözni és derültséget kelteni mindenkiben amikor parancsolgatni próbálok neki.

Szót nem fogad, de nagyon mókás állat.

2009. aug. 19. 21:47
 26/38 anonim válasza:
100%

Labrador és Bella a neve ^^ "Ül-fekszik" az már nagyon megy neki:P Pacsit is ad néhanapján,"kifelé" amikor beszökik engedély nélkül a házba,és pont ma kezdtem el neki a "helyedre"-t megtanítani ami elég jól megy neki:D

Jaés belekezdtünk házilag az agility-be,nagyon szereti és tudja mi a dolga :D

2009. aug. 19. 21:57
 27/38 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 2 éves labrador kutyám van, Luca a neve. Most tettük le sikeresen a BH engedelmességi vizsgát, ennek a parancsszavait maximálisan érti és használja. Ezek: ül, fekszik, marad, hozzám, lábhoz. Ezen kívül fegyelmezőből: körbe(szembe ülésből a bal láb mellé kerül a kutya), figyel(a szemembe néz), igazodj, jobb, bal(a fordulóknál és előreküldésnél). Az apportírozásnál az apport-hozd! vezényszót ismeri. Előreküldésnél az Előre! parancsot. Agilityben az összes parancsot tudja használni, tehát itt is jobbra-balra, akadály hopp, billen,készülj, át, és föl. Őrző-védőben a vigyázz, őrizd, csibész-fogd, és a hozd. A való életben(sétáltatásnál) a várjál! parancs(pórázon sétálásnál megáll egy helyben),ne húzz!(nem rángat sétánál), úton!(a veteményesben csak az úton szabad közlekedni), mutasd a hasad!(hanyatt vágja magát), hangot!(ugatni kezd), ne bántsd!(nem szabad a cica után futni). Kúszik(a földön kúszik), hol az orrod(leveszi az orrát az asztalról), hempereg, és bukfenc. Na, ennyi! :)
2009. aug. 19. 23:24
 28/38 anonim ***** válasza:
100%
Zeusz, cocker spániel kan, aranybarna és 11 hónapos. Tud adni pacsit, ül, fekszik, gyere ide. Nagyon ügyesen lop(zokni,boxer,rongy,szivacs és amit talál) szeret asszisztálni ( ahol vagyunk mindig jön és nézi mit csinálunk) kezdő DJ (ha hallgatom a zenét feltekeri a hangfalon a hangerőt[komolyan!]) Imádom xD
2009. aug. 19. 23:34
 29/38 anonim ***** válasza:
82%

Kettő van.

Egy lány szálkásszőrű tacskónk, Szuzi a neve, nagyon aranyos, nem önfejű, csak akkor jön ha hívjuk, ha rosszat csinál elég egyszer rászólni és többet nem csinálja, még csak picit sem lett soha megütve.

A másik fiú egy fehér palotapincsi-tacskó keverék, de inkább úgy néz ki mint egy fehér tacsi. Nagyon szép, és nagyon önfejű, nem hallgat semmire, viszont nagyon jól tud pitizni!

2009. aug. 20. 10:23
 30/38 anonim ***** válasza:
100%
A fiú nevét elfelejtettem leírni: Pajti
2009. aug. 20. 10:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!