Royal Canin-nal etet valaki? Mi a véleményetek róla?
Én etettem vele, még a baby táppal, bazi magas volt a fehérjetartalma és nagyon kellett figyelnem rá, amint elfogyott az első csomag, azonnal váltottunk.
Egyébként nem volt gond a táppal, semmilyen problémát nem okozott a kutyámnak.
De ha a beltartalmat megnézem, tele van kukoricával, ár/érték arányban baromira túlárazott, én nem etetnék vele. Akkoriban nem igazán tudtam, hogy mit kell nézni egy jó tápnál. Tenyésztő ezzel etette a kiskutyákat, így mi is ezt vettünk, utána kezdtem el jobban tanulmányozni a tápokat...
Hát, én már nem tápozok. BARF étrend szerint etetek (hús, húsos csont, zöldség/gyümölcs stb. - javarészt minden nyersen).
De egyébként, ha vmi miatt újra tápozásra kényszerülnék, akkor nekem pl. az Acana kacsás-körtés tápja beltartalmat, összetevőket illetően nagyon szimpatikus (nem tudom lehet-e már kapni), ill. esetleg még a TOTW tápoknak az alacsonyabb fehérjetartalmú változatai.
Ezeket venném fontolóra (zoofast.hu-n elég jó árban vannak)!
Ha a kutya fő tápláléka a gabona kell, hogy legyen, akkor valóban nincs vele semmi gond.
Ezt döntse el mindenki maga.
Nekem nem jön be! Tele van gabonával, iszonyat drága és csak csirkésük van. Ebben az árban 100000000000x jobb tápok vannak. A Royal- szerintem- csak egy jól kitalált reklám.
A tápos ahova járok, mondta, h ő ugyan tart mert viszik, de el van dugva hátra és ő senkinek nem ajánlja direktbe mert nagyon nem jó az ár-érték aránya.
nem kutyának való eledel, ez mondjuk a legtöbb tápról elmondható
a kutya egy ragadozó, húsevő állat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!