Mivel támogathatnám a menhelyi kutyákat, ha már hideg van és persze jönnek az ünnepek?
Úgy gondolom, hogy a menhelyi kutyák is megérdemelnek ilyenkor valamennyi szeretet!
Amiket a héten vettem:
10x 1kg Morzsi konzerv
3x 15kg Morzsi táp (tudom, hogy nem a legjobb de legalább ennivaló.)
10x 1kg rizs (megfőzik a kutyáknak a menhelyen nem?)
Amit itthonról adok:
7db régi takaró (vegyesen vannak véknyabbak és vastagabbak)
4db tollpárna
Amit nem tudok, hogy érdemes e odaadni:
Ismerősömtől tudnék kérni szénát
Nekem van itthon hullám palám és egyenes is valamint faros lemezből egy pár négyzetméter (arra gondoltam, hogy házat tudnak belőle csinálni vagy javítani vagy ilyesmi)
illetve van 150x120 as hungarocel lapjaim is. Ezeket vigyem el? Fel tudják használni?
Valamint a gyerekeknek a kinőtt régi ruháit is el akarnám vinni van vagy 4 zsákkal. Szerintem az is jó a nagy hidegben ha a kutyák alá rakják őket, hogy ne fázzanak annyira.
Még mit lehetne a menhelynek adni?
A kaja, edények, takarók, kinőtt ruhák MINDIG jól jönnek a menhelynek.
A többi lemez, pala, hungarocell most télen különösen kellhet, még ha csak kis mennyiségben is. Egy menhelyen, ahol többszáz kutyát gondoznak, mindig elkél bármilyen tárgyi és/vagy pénzbeni adomány, esetleg önkéntes munka.
Le a kalappal előtted!
Köszönöm :)
ha mindenki csak úgy gondolkozna, hogy "nekem csak 2500ft egy zsák kaja" és mindenki vinne be egy zsákkal a hozzá legközelebbi menhelyre nem lenne annyira nagy a gond. vagyis az lenne de már ennyivel segítettek. ha lenne vinnék többet is de sajnos csak ennyit tudtam énis :/
Tényleg sokkal több ilyen ember kéne, mint Te!!!
Mindkét kutyust meg is tartjátok?
Nem lesz egyszerű két kölyök nevelése egyszerre :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!