Szerintetek bírni fogja a hideget? Nem lesz baja?
bocsánat, véletlenül megnyomtam az elküldést
folyt.: (ami így teljesen szélvédett és még egy szigetelést ad). Plusz régen tartottak disznókat, és amikor voltak kismalacok, akkor használtak infra lámpát télen a melegítésükre. Azt is felszerelik a kamrába, hogy melegebb legyen. Éjszakára bezárják ide. Napközben pedig úgyis szaladgál, mozog, és ha fázik, akkor kint van egy tél konyha, ahol főznek, és oda be is mehet melegedni. Úgyhogy remélem jó helye lesz. Annyira féltem amúgy, és szomorú vagyok. Holnap viszik el :( Nagyon fog hiányozni!!!
persze kérdező, nem rád akartam pirítani, csak mondtam. Logikus, hogy aggódsz érte, én is ezt tenném.
Csak itt sokan osztják az észt, hogy így meg úgy kell és meilyen sokat kell vele foglalkozni, stb, miközben szerintem ez egy átlagos ember számára kivitelezhetetlen, aztán kapod a savat, hogy milyen szemét vagy. Gondolom a te kutyád se azért kerül oda, mert nyaraltatni akarod, vagy mert szeretsz aggódni...
Szerintem ha mindezt megteszed, nyugodt lehet a lelkiismereted. És ha én vigyáznék valakinek a kutyájára, aki panelban nőtt fel, akkor ha látom, hogy mindjárt megfagy kint, de nem szeretem beengedni a kutyát, akkor leterítenék egy plédet bent az ajtó mellett és arra fekhetne bent ha fázik, én sem vagyok szívtelen. Én is sajnálom a kutyákat, mikor nagyon hideg van kint, de azzal, hogy felváltva vannak kint-bent, azzal többet árt nekik az ember, mint használ, mert ha kint megszokja a hideget, akkor jól elvan, de ha naponta többször jár ki-be a hidegről, akkor könnyebben fázik meg, és az ő szervezetének is rosszabb az ingadozás. Szerintem nyugodj meg, minden tőled telhetőt megtettél, ha minden gazdi ilyen lenne, aki nem tudja tartani ideiglenesen, vagy nem ideiglenesen a kutyáját, akkor nem lenne ennyi kóborkutya és nem lennének dugig a menhelyek.
A kutyusod pedig ha nem ilyen túltenyésztett beteges fajta, akkor hidd el, pár nap alatt bele fog rázódni az új menetrendbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!