Labradorról van rossz tapasztalata vkinek gyerekek mellé? 4 és 2 évesek.
Figyelt kérdés
Csak jókat olvastam eddig, mindenki ezt a fajtát ajánlja. de azért kíváncsi vagyok. gondolkodok még skót juhászban, az jobb lehetne?2012. dec. 1. 23:06
11/14 anonim válasza:
már elnézést de jól érzi magát?100000ft-ért kutya?mi 19000-ért vettük és tökéletes kutyus
12/14 anonim válasza:
"mi 19000-ért vettük"
Én ezzel nem dicsekednék... Az ennyiért árult kutyákat ingyen kéne osztogatni. Én az egyiket 150 ezerért, a másikat 180 ezerért vettem. Ha olcsó, szaporítós kutya kellene, akkor hoznék a menhelyről és inkább nekik adnám azt 19 ezret, nem a szaporítónak.
13/14 anonim válasza:
2 zsák táp több mint 19 ezer... most képzeld el ennyiért mit kapott az a kutya
Ha csak az oltásokat, chipet, féreghajtást, tápot nézem már az is 50 ezer körül van és a szuka ellátását, szűrővizsgálatokat még nem is említettük... ha meg ezek a minimumokat se kapta meg a kölyök akkor még is miért fizetsz, hogy összerakott két kutyát és felnevelte a kölyköket chapin meg moslékon?
14/14 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat. légyszi ne veszekedjetek!
2012. dec. 2. 22:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!