Milyen fajta illik hozzám a leginkább?
Ha kutyát keresel, akkor mindig a legrosszabb esetre kell felkészülni, hiszen 10 év alatt sok minden változik.
Valószínűsítem még tanulsz, különben nem lenne ennyi szabadidőd. Én azt mondom válassz aktív kutyát, de olyant aki folyamatos törődést igényel. Nem tudni mit hoz a jövő számodra, és akkor már nem mondhatod,hogy nem tudod/akarod csinálni. Bármelyik fajta megfelel a leírásodnak, inkább arra koncentrálj mit akarsz vele együtt csinálni. Ha olyan sokat szeretnél tényleg foglalkozni vele, mindenképp valami értelmes célt kell találnod, különben nem csak a kutya unja el magát a folyamatos ül,fekszik, gyere ide parancsoktól.
Sok ilyen kutya van. Nekünk a családban mudi meg angol cocker spániel van. Mindkettő megfelelne az igényeidnek.
De ott a rengeteg örökbefogadható keverék is a menhelyeken, gyepiken. Oda is érdemes kimenned, mert életet menthetsz és biztos megtalálod a megfelelő társat.
beagle nekem is ilyen van
egyet értek az elöttem lévővel
tudni fogod ha jobban megismerted :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!