Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit csináljak már vele?

Mit csináljak már vele?

Figyelt kérdés

Van egy 5 hónapos kaukázusim... állandóan én foglalkoztatom, játszok vele, sétálni viszem minden nap...

de ENGEM állandóan csípked, tépi a ruhám... régebben el is szakította ami rajtam volt....

ugrál... ( ne mondjátok h. nem kell olyankor figyelni rá.. mert ha hátat fordítok, egy az egybe LETAPOS...)

SEMMI nemhat.. akármit csinálok...

vmi normális tapasztalat, tanács???

2012. nov. 30. 13:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Olvasd el mégegyszer amit írtam. Az nem ér semmit hogy ismételgeted a nemet :)
2012. nov. 30. 15:30
 12/19 anonim ***** válasza:
Lehet, nem érthetően írtam: Amikor helytelenül cselekszik és meggátoljuk, akkor van a tiltószó használata.
2012. nov. 30. 15:41
 13/19 A kérdező kommentje:

a KUTYA NEM AGRESSZÍV..

egyszerűen játszana állandóan és ezért ugrál, és fog ha pl. beakarok menni.

NEM, NEM ELSŐ KUTYA.. nem kioktatást kértem..hogy nemvaló.

a normális válaszokat meg köszönöm.

2012. dec. 1. 08:58
 14/19 A kérdező kommentje:

kutya iskola nincs a környéken.

a térdemet is felemeltem már mikor ugrott.

na akkor bepörgött. ha rácsapok az orrára mikor megfog. akkor szintén. de akkorse harapna meg erőből.

de már rájöttem hogy azért csípked mert 8 hetes kora előtt választották el a szüleitől, és nemtanulta meg hogy ezzel fájdalmat okoz.

2012. dec. 1. 09:02
 15/19 anonim ***** válasza:

Nem lehet erre fogni. TE nem tanítottad meg neki, h ezt nem lehet....

És örülök h volt már kutyád, ezzel akkor se tudsz bánni. Most még nem harap erőből, mert 5 hónapos. Majd mikor ivarérett lesz és rájön, h eddig se tudtad irányítani....Na akkor leszel nagy bajban.

2012. dec. 1. 09:41
 16/19 A kérdező kommentje:

nemhinném.. ezt a kutyát is úgykezeli mindenki aki nemismeri, mint a pitbull-t. mint egy veszett dögöt. pedig totál nemaz.

makacsabb mint a többi, de nem veszélyes.

tudom h. nemfog soha megharapni, de annyit kértem h. vki adjon tanácsot aki ISMERI a fajtát AKINEK VOLT ILYENJE...

mert csak az tudja h. milyen!!

OKOSKODÁS NEM KELL!!

de inkább vegyétek úgy h. nem kérdeztem semmit.

majd megoldom!

2012. dec. 1. 12:53
 17/19 anonim ***** válasza:
Pit(T)bull meg veszett dög? Ember, te milyen kutyás vagy?
2012. dec. 1. 13:04
 18/19 anonim ***** válasza:
Egy rosszul kezelt kaukázusi ha lehet még veszélyesebb mint egy pit.. Mert ugye legalább 3szor olyan nehéz -.-
2012. dec. 1. 13:07
 19/19 Fannybaba8 ***** válasza:
79%
Pitbull meg veszett dög? Ebből kiindulva nagyon kedves ember lehetsz.... Miért is dögök?? o.O Érdekes felfogás.És igenis vigyázni kell a Kaukázusival mert akaratos kutyák (mint mondtam nekem is van) de ha így 5 hónaposan nem bírsz vele akkor mi lesz később? Olvass utána!!
2012. dec. 1. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!