Mit csináljak már vele?
Van egy 5 hónapos kaukázusim... állandóan én foglalkoztatom, játszok vele, sétálni viszem minden nap...
de ENGEM állandóan csípked, tépi a ruhám... régebben el is szakította ami rajtam volt....
ugrál... ( ne mondjátok h. nem kell olyankor figyelni rá.. mert ha hátat fordítok, egy az egybe LETAPOS...)
SEMMI nemhat.. akármit csinálok...
vmi normális tapasztalat, tanács???

a KUTYA NEM AGRESSZÍV..
egyszerűen játszana állandóan és ezért ugrál, és fog ha pl. beakarok menni.
NEM, NEM ELSŐ KUTYA.. nem kioktatást kértem..hogy nemvaló.
a normális válaszokat meg köszönöm.
kutya iskola nincs a környéken.
a térdemet is felemeltem már mikor ugrott.
na akkor bepörgött. ha rácsapok az orrára mikor megfog. akkor szintén. de akkorse harapna meg erőből.
de már rájöttem hogy azért csípked mert 8 hetes kora előtt választották el a szüleitől, és nemtanulta meg hogy ezzel fájdalmat okoz.

Nem lehet erre fogni. TE nem tanítottad meg neki, h ezt nem lehet....
És örülök h volt már kutyád, ezzel akkor se tudsz bánni. Most még nem harap erőből, mert 5 hónapos. Majd mikor ivarérett lesz és rájön, h eddig se tudtad irányítani....Na akkor leszel nagy bajban.
nemhinném.. ezt a kutyát is úgykezeli mindenki aki nemismeri, mint a pitbull-t. mint egy veszett dögöt. pedig totál nemaz.
makacsabb mint a többi, de nem veszélyes.
tudom h. nemfog soha megharapni, de annyit kértem h. vki adjon tanácsot aki ISMERI a fajtát AKINEK VOLT ILYENJE...
mert csak az tudja h. milyen!!
OKOSKODÁS NEM KELL!!
de inkább vegyétek úgy h. nem kérdeztem semmit.
majd megoldom!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!