Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ismeri valaki a Skinners...

Ismeri valaki a Skinners tápot? Vélemény?

Figyelt kérdés

2012. nov. 30. 11:26
 1/5 Maxitabi ***** válasza:
100%

Szerintem az összetevőit nézve nem olyan jó. Kettőt néztem belőle: chicken&rice sensitiv(??):

"Teljes kiörlésű búza, kukorica, baromfihús, árpa, csirkezsír, cukorrépaszirup, vitaminok és ásványi anyagok."

A Skinner’s Chicken & Rice Sensitive 17,5% csirkéből készült, 15% barna rizset adtunk hozzá, valamint magas minőségű fehés húsú halat."

Hol a hal??? És nem tartalmaz búzát???? Kevés a 17% hús!!!

A másik a bárányos rizses:

Bárányhús (25%), barna rizs (40%), árpa, csirkezsír, lenmag, vitaminok és ásványi anyagok, rozmaring olaj, kulináris gyógynövény mix.

Ebben már kicsit több a hús, de én még keveslem.Nem rizsen kellene élnie a kutyának...

"Mesterséges ízesítőktől, színezékektől, és tartósítószerektől mentes".

Na, az egyetlen jó az utolsó mondat (ez csirkésre is igaz)

Árat nem néztem, de a brit pl sokkal jobb összetevőkben, elég jó áron..

Egy szó mint száz,minőségre a közepes alsóbb fele szerintem.

2012. nov. 30. 15:27
 2/5 Hovarju ***** válasza:
100%

Az összetételét nem tudom, de pár évvel ezelőtt kaptunk egy 2-3 napra elegendő próbacsomagot. Azt hiszem bárányos volt.

A szomszéd westije meg volt veszve érte, az enyém annyira nem lelkesedett.

Ettől még lehet, hogy a te kutyádnak bejön.

2012. nov. 30. 18:32
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat,azt hiszem felejtős lesz. Most Britet Kap a vizslám, Kennels Favourite M5 cold pressed tápot a keverékem. Akkor maradunk ezeknél.
2012. nov. 30. 19:52
 4/5 anonim ***** válasza:

olvass utána Acana és Orijen tápoknak.

meglátod azonnal mi a lényege.nincs félrebeszéd pontos adatok vannak miből mennyi van-amugy az ára is majdnem azonnal képbe hoz:)))

neten megrendeled-házhoz is viszik és jobb ár,mintha boltban veszed.ha többen összeálltok-még jobb árat kapsz.

2012. dec. 7. 10:21
 5/5 háromkutyás válasza:
Mi acanárol váltottun Skinnersre, mind a 3 kutyánknál nem bántuk meg, 3 éve ezzel etetünk. Ha még mindíg aktuális, keresd meg Őket www.kutyamania.hu pártatlanok és nagyon segítő késszek, és az árrban is kompromisszum képesek :)
2013. márc. 21. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!