Szerintem az összetevőit nézve nem olyan jó. Kettőt néztem belőle: chicken&rice sensitiv(??):
"Teljes kiörlésű búza, kukorica, baromfihús, árpa, csirkezsír, cukorrépaszirup, vitaminok és ásványi anyagok."
A Skinner’s Chicken & Rice Sensitive 17,5% csirkéből készült, 15% barna rizset adtunk hozzá, valamint magas minőségű fehés húsú halat."
Hol a hal??? És nem tartalmaz búzát???? Kevés a 17% hús!!!
A másik a bárányos rizses:
Bárányhús (25%), barna rizs (40%), árpa, csirkezsír, lenmag, vitaminok és ásványi anyagok, rozmaring olaj, kulináris gyógynövény mix.
Ebben már kicsit több a hús, de én még keveslem.Nem rizsen kellene élnie a kutyának...
"Mesterséges ízesítőktől, színezékektől, és tartósítószerektől mentes".
Na, az egyetlen jó az utolsó mondat (ez csirkésre is igaz)
Árat nem néztem, de a brit pl sokkal jobb összetevőkben, elég jó áron..
Egy szó mint száz,minőségre a közepes alsóbb fele szerintem.
Az összetételét nem tudom, de pár évvel ezelőtt kaptunk egy 2-3 napra elegendő próbacsomagot. Azt hiszem bárányos volt.
A szomszéd westije meg volt veszve érte, az enyém annyira nem lelkesedett.
Ettől még lehet, hogy a te kutyádnak bejön.
olvass utána Acana és Orijen tápoknak.
meglátod azonnal mi a lényege.nincs félrebeszéd pontos adatok vannak miből mennyi van-amugy az ára is majdnem azonnal képbe hoz:)))
neten megrendeled-házhoz is viszik és jobb ár,mintha boltban veszed.ha többen összeálltok-még jobb árat kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!