Minek veszel egy ilyen drága szart, mikor a por, a csepp és a sima bolha-kullancs nyakörv is legalább ilyen jók, 100%osan ez sem nyújt védelmet....
Én csak cseppet használok közepes-nagy termetű kutyámon és ezen a nyáron egyetlen egy holt kullancsot találtam benne, pedig sok helyen jártunk, egy-egy kiránduláson én 5-6 kullancsot szedtem ki magamból (spray ellenére), míg a kutyában egy sem volt, pedig ő a bozotósban ment. :S
De persze te tudod.
Köszi a választ!
A nyakörvet nem bírja a kutyám,és a szőre is kikopik ahogy vakarja.Én eddig cseppet használtam,de hosszútávon sokkal olcsóbb ez.A cseppeket 5 hetente vettem amik olyan 3 ezrek voltak.Ez meg 5 ezer de jó 10 hónapig.
Ez jogos.
Hát rosszat nem hallottam a skudoról, úgyhogy hajrá. :)
Nézd, itt sokkal olcsóbb! Tudom, hogy már régi a kérdés meg minden, de 5000 forintért nagyon drágállom, főleg, hogy mi 3900-ért vesszük. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!