Mekkora az esélye annak, hogy én is fertőződtem?
Pár napja fogadtam be egy 3-4 hónap körüli kiskutyát az utcáról.Elképesztő mocskos volt. Megfürdettem, lekezeltem bolhák ellen, ugyanis tele volt szegény, és beféreghajtóztam.
A szomorú az, hogy tudom, és tisztában voltam/vagyok, hogy átterjedhet rám egy két betegség, fertőzöttség a kutyáról.
Ennek ellenére hagytam, hogy megnyalja az arcom. Az ölömben hoztam haza.
Férgek voltak benne,mert a hasa is puffadt volt, gyomormenése is volt és a féreghajtó beadása után kijött belőle egy jó pár féreg ürítéskor....
Szóval most rendesen parázok, hogy akkor vajon most mi lesz...??
Kedves Kérdező!
Nem tudom milyen válaszokat fog kapni, de azok bizonyosságot fognak jelenteni? Forduljon háziorvosához! Nem ismerem a lehetőségeket, de mi például email-ban, telefonon is kereshetjük. Ha van ilyen lehetőség és ő így kizárja, akkor el sem kell mennie.
A kutyust is jó lenne elvinni állatorvoshoz, de az pénzbe kerül, nem ismerem a körülményeit. Ahova mi járunk -nincs kihírdetve, de - többször tanúja voltam, hogy befogadott állatnál első alkalommal nem kért pénzt (igaz neki pl. csak menhelyről kihozott kutyái vannak).
Köszönöm Pinkó.
Ez kicsit bonyolult. Állatorvoshoz csak hétfőn megyünk, de csak oltásra. A kicsinek komolyabb baja nincs. Még van két másik kutyám is.
Valószínűleg hétfőn megkérdek egy ember orvost is az állaotrvos mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!