Én azt hallottam, hogy be akarják tiltani a Bull Terier kutyát, miért?
Ha ez igaz lenne, akkor szerintem azért akarnák betiltani, mert egy harci kutya, és eléggé agresszív lesz rossz kezekben.
És még nagyon csúnya is. :D
na jah a csivava gyárilag őrzőkutyának lett tenyésztve most meg kis p.csanyaló...
ez az egész harcikutyázás szánalmas. ennyi erővel dobermannt se tartsunk mert adószedő testőre volt, rotit se mert bikákat fogott le a vágóhidakon sőt, hogy magyart is mondjak kuvaszt vagy komondort se mert nyájat őrzött és farkasokkal meg medvékkel harcolt.
kom ez az egész egy nagy vicc...a harcikutyákat nem emberek hanem ebek ellen használták kutyaviadalokon (és sajna sok helyen még ma is használják), emberekre egyik sem támad magától. és csak úgy megjegyzem, hogy az összes többi kutya is épp annyira veszélyes tud lenni rossz kezekben.
a kérdésre válaszolva: nem tudom, én még nem hallottam erről (annak idején ténylegesen betiltották a piteket, és csak rendszeres rendőrségi engedéllyel és kutyakiképző által aláírt papírral tarthattad amennyire tudom)
nemrég szüntették be a fajtákat tiltó törvényt, mert alkotmányellenes...
ehelyett jött az új rendelet, miszerint nem fajta, hanem egyedi tulajdonságok alapján minősítenek egy kutyát veszélyessé. most itt tartunk. nem kell félni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!