Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen árban van egy Angol véreb?

Milyen árban van egy Angol véreb?

Figyelt kérdés
Melyik tenyésztőt ajánljátok?

2012. nov. 24. 12:08
 1/10 anonim ***** válasza:
Remélem, tudod, hogy csak nagyon tapasztalt kutyatartóknak ajánlják...
2012. nov. 24. 12:13
 2/10 A kérdező kommentje:
Mire gondolsz?A makacsságára?
2012. nov. 24. 12:22
 3/10 anonim ***** válasza:

Arra, hogy megérez egy szagot és kilómétereken keresztül húzni fog. Póráz nélkül nem is nagyon lehet sétáltatni, mert az se érdekli, ha elüti egy autó, ha egyszer szagot fogott. Nem mellesleg nagyon nyáladzik, rengeteget eszik, azaz költséges a tartása.

Nekem is nagyon tetszik egyébként ez a fajta, de majd csak 3., 4. kutyának fogom tartani, hogy tapasztalatot szerezzek, bírjak bánni a kutyákkal. Tehát még kb. 30 év, mire ilyenem lesz. :D

2012. nov. 24. 12:24
 4/10 A kérdező kommentje:
Értelek.Nem első kutya lenne,de átgondolandó.amit írsz.
2012. nov. 24. 13:11
 5/10 anonim válasza:

Az angol véreb a "drága kutya" kategóriában mozog, ami azt jelenti, hogy Magyarországon 150-200 ezer forint, külföldön csillagos ég.

Nem is nagyon tenyésztik itthon.

Amit az előző válaszadó írt, tényleg igaz, nekem is nagyon tetszik a fajta, de nem mertem bevállalni. Az egyik ismerősömnek van egy, hobbi kutya, rendszeres tréningek mellett is nagyon nehéz kordában tartani. Neki első kutya, és 100000000x megbánta, hogy ilyen kutyát vásárolt (más kérdés, hogy imádja, és soha nem válna meg tőle).

Az Agria Dragon kennelt ajánlom, ők a legjobbak országon belül, szerintem.

De tényleg gondold meg a választást, inkább áttérnék basset houndra, vagy hasonlóra, ami nem olyan durva, mint a véreb.

2012. nov. 24. 13:41
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat.Nem akarok én sem rosszul dönteni.Mindenképpen mérlegelni fogom a lehetőségeimet,mennyire tudom rendszeresen lefárasztani....
2012. nov. 24. 14:46
 7/10 anonim ***** válasza:
Valóban 150-200 körül vannak. Az országban a legjobb kennela Horvári kennel, most valamiért nem megy a weboldaluk, de telefon van hívd fel őket. Nagyon jó minőségű és egészséges kutyáik vannak és nagyon ismerik a fajtát.
2012. nov. 24. 15:51
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi,igen néztem őket,de problémázott a honlap,inkább telefonon érdeklődök majd.
2012. nov. 24. 16:02
 9/10 anonim ***** válasza:
Azthiszem ez új weboldal régen nem ez volt nekiki biztos még fejlesztik, de telefonon biztos sígtenek.
2012. nov. 24. 16:05
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!:-)
2012. nov. 24. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!