Milyen fajta ez a kutyus?
Figyelt kérdés
Milyen fajta Rihanna kutyája?Pusztán kíváncsiságból kérdezem.Ha beírod a google-ba hogy rihanna kutya,akkor láthatsz pár képet róla.2009. aug. 16. 23:03
1/9 anonim válasza:
Aprikot uszkár keverék. De tuti nem fajtatiszta.
2/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a választ!
2009. aug. 16. 23:10
3/9 anonim válasza:
Háát én ott valami mást látok!!!
Nem egy fehér kistermetü kutyáról beszélünk?
4/9 anonim válasza:
Beírtam, hogy "rihanna kutya" és az első oldalon ott volt, hogy fehér pomerániai (törpespicc). És annak is néz ki.
5/9 anonim válasza:
6/9 anonim válasza:
Akkor ezek szerint több kutyája is van vagy váltogatja azokat. Én is a kis spiccet láttam.
7/9 anonim válasza:
Lehet váltogatja mint Paris Hilton:(
8/9 anonim válasza:
Sajnos a sztároknál több kutyát láthatunk elég sokszor.Van,hogy néha a stylszt odaadja a kutyust,mert cuki és megy a ruházoz utána a kutyussal lesz ami lesz :8.Ez elég szomorú.
9/9 A kérdező kommentje:
amit én néztem az egy barna kis szőrpamacs uszkár beütéssel.
am igen télleg szomoru h egyfolytába váltogatják az állataikata "celebek".
2009. aug. 17. 15:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!