Olyan kutya kéne nekem ami nem kapar. Milyen fajtákat tudtok ajánlani?
21:32-es vagyok, gondolom az intelligencia maxon beszólásodat nekem szántad.
Nos, ha nem így látod ezt a helyzetet, akkor nem értem a kérdést.
Neked egy bull jellegű kutya kell, mert a goldi olyan izé.
Hát, most kérdem én, a kommentelők közül hányan vannak olyanok, akik nem érzik azt, hogy a kérdezőnek csak felvágásból kell a kutya?
mert az ö-ö-ö...beszólást az utcán teszik az emberek, és a felvágni kívánók ezt élvezik, mert úgy érzik, hogy őket ajnározzák, de erről szó sincs, mert mindenki a kutyát nézi.
Szerintem sokkal inkább tekintélyt parancsoló egy németjuhász, aki szépen megy a gazdája mellett, mint egy ilyen kutya, akit többnyire a gazdái nem nevelnek, és tépi a pórázt, meg sorolhatnám.
Mivel, hogy ilyen kérdést tettél fel, ezért kikövetkeztettem az "inteligenciámmal" hogy fikarcnyit sem értessz a kutyákhoz, és hidd el, ha egy olyan izé goldit vennél magadhoz, sokkal kezelhetőbb társat kapnál magad mellé, aki valószínüleg nem kapar( de ez persze nevelés kérdése)
Elárulok egy titkot! Nincs olyan fajta, ami 100%-osan nem fog kaparni.
Ha a kutya le van minden nap mozgatva, meg van sétáltatva minimum 1 órát naponta és agyilag is le van fárasztva, akkor nem fog magának keresni más elfoglaltságot, például a kert szétásását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!