2,5 hónapos kutyusokkal h kezdjem?
Minden elismerésem.
Meg akarod tartani a kutyákat vagy tudsz nekik gazdit keresni?
Csak mert ha nem tartanád meg és nem is tudnál gazdit nekik, akkor érdemes lenne egy menhellyel felvenni a kapcsolatot, akár az Állatvédőrséggel.
Először egy állatorvoshoz kéne menni, egy eü. felmérésre, féreghajtásra.
Igazából tele van a net mindenféle javasolt oltási programmal, hogy minek mikor van az ideje, de tutit, csak az tud mondani, akihez elviszed.
Szerintem egyszerűen vidd el egy városodban jobb állatorvoshoz,ki majd megmondja mi milyen sorrenben legyen.Arra rendkívül vigyázz hogy csak kizárólag bébi kutya tápot vegyél neki,pedigre-t mert ha nem márkásat veszel akkor hányni fog..De tudtommal tápot állatdokinál is lehet venni.Az a legbiztonságosabb.Egy nap kb. 3x adj neki enni ne sokat..Ha egyéb kérdésed lenne a nevelés felől bármikor írj privit.:D
"szakértelmem" abból eredeztethető hogy van egy épp egészséges energikus 2éves kiskutyám.Én legalább is így neveltem.Az orvos külön adta át dícséretét.:D
(Ne vegyél Pedigreet (Chappit és társaikat sem))
Vidd el őket dokihoz, elsőként féreghajtás, bolhátlanítás (ha kell), aztán kérdezd meg az orvost, hogy ő milyen oltási programot javasol (előzőleg utána tudsz nézni neten is, tényleg millió oltási program "minta" van fent, az adott oltásokról is elolvashatsz mindent), onnan pedig nyilván adja magát a dolog :D
Nagyon szép dolog volt tőled :) hogy vannak, milyen fajtájúak egyébként? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!