Ha a kutya füvet eszik akkor vitamin hiánya van?
Fű=gyomor égés ha jól tudom, meghánytatják magukat.
Az ürülék viszont már lehet vagy valami tápanyag, vagy bélbaktérium pótlás.
gyomor és emésztési problémákra eszik füvet. hagyd füvet enni, kérdező. az nem egy rossz szokás, a kutya csak akkor eszi, ha szüksége van rá. ő azért mégsem mehet be a patikába savlekötőért :)
én hagyom, ha nagy ritkán akar enni. ilyenkor még a szokottnál is jobban "figyelem" a székletét és adok neki bélflóra helyreállító port v tabit.
semmi gond azzal ha legel, az enyémek tavasszal olyanok mint a lovak és szeretik enni a friss füvet ez olyan 2-3 hétig tart náluk aztán nyáron már nem szokták.
Az ürülék evés lehet rossz szokás illetve az ürülékben vannak olyan enzimek amikhez így hozzájuthat. Általában azok a kutyák kezdenek ürüléket enni akik kizárólag tápot kapnak, vagy főtt ételt ( főzéssel elpusztítjuk az enzimeket) Régen nálam is gond volt ezzel, mindenki azt mondta, hogy egymástól tanulták el a kutyáim aztán átálltunk a BARF-ra és mintha elvágták volna...azóta egyszer se fordult elő.
7. vagyok
véletlenül elküldtem, mielőtt befejeztem volna
még annyi, h ha nagyvárosban laktok, arra figyelj, h ne a forgalmas autóút mentén lévő, agyonszennyezett füvet egye, hanem valami szebb parkos részen falatozzon, ahol kevesebb a por és egyéb lerakódás a fűszálakon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!