Mit tehetek, ha a szomszéd Amerikai Staffordshire Terriere átjár a saját kertünkbe?
Szerintem ha elég sokszor mondjátok a szomszédnak, felveszitek, megmutatjátok neki akkor egy idő után már elege lesz és jobban figyel a kutyára. Külömben meg: kedves anyuka! Ha nem támadó természetű az amstaff nem kell alálra rémülni, remélem nem a hülye sztereotípiák miatt félted a gyereket! nekem pitem van és imádja a kicsiket, meg minden embert szóval nem kell rögtön szívrohamot kapni "mert jajj harci kutya".
Ha pedig TÉNYLEG agresszív akkor mint már mondtam a szomszéd agyára kell menni az üggyel és talán megunja, és egy jó nagy kennelt csinál neki (és persze csak felügyelett engedi futkozni)
Ma szóltam a gazdának, hogy ezt volt az utolsó figyelmeztetés, következőleg nem szólok neki, hanem egyenesen megyek az illetékesekhez. Ő pökhendiskedett.
Tegnap láttam meg, hogy a kerítés alja fél méterre fel van nyomva. És valószínű megint volt nálunk, mert egy nagy lapát sz.rt szedtem össze. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!