Csivava szaporitotol? Tovabbiak lennt.
Ivartalaníttasd őket (igen, mindkettőt), és vidd őket magaddal, éljetek boldogan hosszú ideig együtt!
Ha bármennyire is felelősnek érzed magad a kutyáid életéért, és az ő kölykeik életéért, akkor ezt teszed.
Minden más esetben éppúgy csak szaporítod őket, mint bárki más, aki szakértelem, törzskönyv, megfelelő felkészültség és elkötelezettség nélkül összerak egy kant és egy szukát.
10es vagyok, elmegyek jósnak, mert már akkor sejtettem mit akarsz amikor még lesem írtad :)
Te még csak nem is egyszerű szaporító vagy, de az hogy "megmented" őket egy másik szaporítótól hogy aztán te ott folytasd velük ahol a másik abbahagyta és még törzskönyvet is akarsz melléjük az már a pofátlanság ne továbbja.
Undorító ez a viselkedés az ember részéről pláne hogy még a kutyákat is érinti, hogy a sz@rt is eladná és ráírja hogy minőségi tanúsítvánnyal rendelkező biotermék...
Látszik hogy ennyit értesz a témához, szerinted akkor mégis mi értelme van a tk-nak ha minden jött ment szaporító vehetne egyet a piacon, mert neki kéne hogy jobb pénzért eladja a csóri kutyáit.
Az meg hogy játszod az eszed hogy külföldön még drágábban eltudod őket adni, lehet hogy igazad van és ott találsz verebet, de mivel ott sokkal szigorúbban veszik az ilyen dolgokat és eleve az emberek is jobban állnak hozzá ehhez a kérdéshez szerintem ne számíts sok sikerre, inkább kifognak nézni hogy na a kelet európai idejött eladni a kétes kutyáit, meg mit szaporít ez nem otthon van.
Inkább szaporíts plüss kutyát !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!