Melyek azok a kutyafajták akiket már tönkrevágtak a szaporítók?
Figyelt kérdés
Vagy egészségileg, vagy idegileg.2009. aug. 15. 20:35
11/21 A kérdező kommentje:
:(((
2009. aug. 15. 20:58
12/21 anonim válasza:
Én idesorolnám még a diszpláziára hajlamos nagytestű kutyafajtákat is (pl. dog), illetve a malamutot és a husky-t is.
Amúgy: németjuhász (nagyoooon...), spániel, boxer, golden retriever, labrador, terrier-félék (staffordshire, yorkie, jack russel), bichon-félék, pincsi, mopsz, tacskó, magyar vizsla, és egy kicsit a puli is.
A németjuhász és yorkie vezető... (sajnos).
13/21 anonim válasza:
Bocsi, h kérdezek de mi a heéyzet a mudin kívűl a pulival, pumival és erdészi kopóval?
14/21 A kérdező kommentje:
Az erdélyi kopó nem erdészi kopó:D
2009. aug. 15. 21:55
15/21 anonim válasza:
Bocsi a lap-topomon mindig félrenyomok.... :S
Remélem nem haragszol az offért??
16/21 anonim válasza:
Nekünk már 20 éve német juhászaink vannak.. Nincsenek jobban túltenyésztve mint az éppen aktuális divatkutyák. Őket folyamatosan keresik, és nem egyszerre jelentkezik az igény. Bár gyanítom a Rex felügyelő után megugrott az igény, de annyi lehetőség van ezzel a kutyával kapcsolatban... Vannak ismerősök, akik német vérvonalat részesítik előnyben, vannak tenyésztők is akik magyar vérvonalú szuka és német kan párosítást alkalmazzák. Nem tudoma többi kutyánál hogy van, mert amióta kutya szóbakerült nálunk, azóta németjuhászok... Az előző kutyánk tökéletes volt..idős volt, azért ment el.. a mostani meg egy kis édes:) Bocsánat, de szeretem a fajtát:) és ez nem kötözködés, csak az én véleményem. Persze sajnos ami igaz az igaz... DE az hogy tönkre lenne vágva azt azért kétlem...
17/21 A kérdező kommentje:
Nem haragszom:)
És mindekinek köszi a választ!
2009. aug. 15. 22:07
18/21 anonim válasza:
21.50: Én értam a mudit. A másik kettőről azt tudom, hogy a pulinek mára már szinte nincs terelő ösztöne, a legtöbb pásztor legtöbbszöt mudit, mudi keveréket, vagy pumit használ. Arról még nem hallottam, hogy kirívóan nagy gond lenne az idegrendszerükkel és a küllemmel, tudtommal például nem vált szét náluk a kiállítási és munkakutya, talán csak a pulinál. Az erdélyi kopóról nem tudok sokat, de tekintve, hogy nem valami sok van belőle...
19/21 anonim válasza:
Dalmata.. ugye a 101 kiskutya anno...
20/21 anonim válasza:
Csodálkozom,hogy az angol bulldogot senki nem írta eddig,sztem ők az első helyen állnak ebben.Ha az ember nem lenne,az angol bulldog mai formájában szaporodásképtelen lenne - lehet jobb is lenne úgy.... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!