Mennyibe kerül egy farokvágó műtét?
Sajnos sorvad a farka vége a kutyánknak, a doki azt mondta, jobb lenne levágni amíg még nem éri el a gerincét. Az árat elfelejtettem megkérdezni.
Akinek van ilyen tapasztalata, milyen áron van egy ilyen műtét Budapesten?
Mivel jár? Pár nap alatt megszokja, vagy újra meg kell tanulnia mindent?
Az ár változó gondolom ilyen 15-30ezerig terjedhet. Ha kölyök akkor általában sokkal olcsóbb.
Mért kéne mindent megtanulnia újra? Nem agyműtét. Max az egyensúlyozással lehet gondja egy pár percig talán 1 órát ha már idősebb a kuty.
kutya méretétől függ de én olyan 20 ezer körül mondanám.
Sajnos idősebb korban már nem olyan egyszerű mint a piciknél. Barátnőm kutyájának 2 évesen vágták le hasonló okok miatt és ő néhány napig elég bizonytalanul járt de hamar megszokta.
Igen, az egyensúlyra gondoltam.
2 éves, 45 kilós kutyáról van szó.
Az én kutyámat elütötték, eltört a farka és le kellett vágni. 4 hónapos volt, de amint magához tért az altatásból, teljesen jól volt. Persze kapott gallért még egy pár napra, az zavarta, de a farka elvesztésével nem igazán változott semmi.
Egyébként sokat szenvedtünk ezzel a farok kérdéssel, mert kettészakadt és meg kellett várni, hogy hol áll meg a szövet elhalása. Úgyhogy vagy másfél hónapig kötöztem neki naponta ötször, a farka vége elszáradt, azt darabonként kellett levágni, elég kellemetlen volt. Mi ugyan vidékiek vagyunk, de nekünk 14.000.-ért csinálta a vágást a doki, úgy, hogy másfél hónapon keresztül hetente kábé háromszor jártunk hozzá, adott gézt, meg ragacsot, benne volt két antibiotikumos kezelés, gallér és a röntgen. De azt hiszem, nekünk szerencsénk volt ezzel az árral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!