Hogy adjátok oda kutyátoknak a féreghajtót?
Figyelt kérdés
És azt is írjátok oda,hogy milyen fajta a kutya.2009. aug. 15. 15:41
1/24 anonim válasza:
Három kutyám van, mindhárom óriás fajta.
Száj egyik kézzel kinyit, másik kéz gyógyszert torokra lenyom, száj becsuk. Kutyát megsimogat. Ennyi.
2/24 anonim válasza:
Én vagy májkrémbe,vajkrémbe,vagy vmi vajas dologba szoktam(amit szeret a kutyám)beletenni,aztán simán lenyeli.
enyém pincsi&csivava keverék:)
3/24 anonim válasza:
Én úgy mint az első. 2 bichon havanese-em van.
4/24 anonim válasza:
Májkrémbe bele, kutya benyal, lenyel. Ennyi. Kaukázusi keverék.
5/24 A kérdező kommentje:
Én is úgy adom oda ahogy az első,kicsi korában meg banánba raktam bele,mert az a kedvenc kajájaDe most abból kiköpi szóval marad az első.És úgy is nehéz odaadni,mert nem akarja lenyelni,bezárom a száját és vagy 1-2 percig nem nyel és már attól félek hogy megfullad,de végül megette így (tegnap adtuk így neki először).
ő beagle
2009. aug. 15. 15:54
6/24 anonim válasza:
kocka sajt közepébe, vagy parizerbe csomagolom.
7/24 anonim válasza:
aki a kocka sajtba és parizerbe ott két vizsla van.
8/24 anonim válasza:
Nekem három közepes testű kutyám van. Kinyitom a szájukat, belerakon a tablettát elég mélyen, utána pedig utasítom őket hogy igyanak. Aztám megdicsérem.
9/24 anonim válasza:
Vékonyan szeletelt párizsit veszek és tölcsérszerűen összetekerem, benne a beadandó gyógyszerrel. Bekapja. Majd lógatok az orra előtt egy szelet parizert, igyekszik lenyelni a "becsomagoltat", hogy bekaphassa a másikat. Valamikor az orvost azt javasolta nekem, hogy tegyem bele a szájába a tablettát, majd fogjam be az orrát, autómatikusan le fogja nyelni ami a szájában van. Mivel ezt nem találtam jónak, kifejlesztettem a magam-módját. Nekem bevált, pulim van.
10/24 anonim válasza:
kocka sajtba, párizsiba [vastagabb szeletbe], májkrémbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!