Eladó farkas bagy esetleg farkaskennelek Magyarországon? (lent)
Úgy néz ki, hogy apuval egy új nagyobb házba költözünk nagy udvarral. Igazából még nem teljesen biztos, de én szeretrk előre tervezni. Szóval megbrszéltük, jogyja sikerül vehetek egx fsrkaskölyköt mahamnak, mert annyira szereteü őket és mindenem odaadnám egy sajátért. Kerestem kenneleket meg eladó farkaskölyköket de nem találtam sehol. Nem tudtok valamit?
előre köszi!:)
Szerintem inkább egy nyelvtan könyvet szerezz be :D.
De figyelj tarts egy kaukázusit,és annak a rakoncátlanságát szorozd be 10 el....
Farkast nem tarthatsz.Még egy felnõtt is komoly engedélyekkel tarthat,pláne egy olyan írástudatlan kölök mint te.
Jesszusom... Ilyen modortalan, elutasító, nagyképű flegma embereket.. Az ilyen viselkedést pszichiátereknek kellene tanulmányozni... Most komolyan..! Én nem kioktatáat, ellenségeskedést és bunkóságot kértem. Azt hittem, hogy lehet farkast tartani. Tévedtem, sajnálom! De azért elég lett vilna annyi, hogy ez nem lehetséges, nem pedig így belémkötni, mert valamit nem tudok. Nem is értem, hogy hogy fajulhatott ifáig ez a világ. Ilyen emberekkel még nem találkoztam.. Tisztelet a kivételnek..
De azért köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!