Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ez baj játék közben?

Ez baj játék közben?

Figyelt kérdés

Van, amikor lefekszek a földre, ha a hasamra fekszem a kutyám(5 hónapos) megszagolgat, és ennyi, de ha már a hátamra, akkor ha meglátja ezt, akkor izomból szaladva kb 1 méterről már veti rám magát, és ráül vagy fekszik a hasamra,és elkezd játszani, és van, hogy néha játék közben morog(nem igaziból morog, és egyáltalán nem durva)

ilyenkor rágcsál(nagyon finoman) és a farka meg sem áll közben.

a kérédés az lenne, hogy ez a fajta játék felboríthatja a már kialakult hierarchia rendet a kis fejében? mert végülis egy "kiszolgáltatott" helyzetben vagyok ilyenkor.

De amúgy a vezérség tisztázva van, 2 hónapos kora óta így van nevelve, nem egy könyvet olvastam róla, szóval azokat betartom, de így a játék egyikben se nagyon van erre leszűkítve.

a válaszokat köszönöm előre is

2012. nov. 16. 22:32
 1/3 anonim ***** válasza:

Mit jászol ilyenkor vele ? :)

Szerintem nem baj volt,hogy a mi kiskutyánk is ezt csinálta játék közben pl. (rongy húzás) de ilyenkor csak beidegesíti a kis agyacskáját. :))

2012. nov. 16. 22:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Mielőtt befejeznétek a játékot, kerülj te felülre és kész. Ennyi.
2012. nov. 16. 22:57
 3/3 A kérdező kommentje:

Ja, elfelejtettem az elsőnek: ilyenkor bírkózunk:D

Eléggé viccesek lehetünk, mert kb mintha élet halál harcot vívnák, és ha eljátszom a fájdalmas halálom, akkor ő nagyon büszkén körbe szalad, de ha felkelek, akkor egyből lehajol, és kezdődik előről, de ha én nyerek a végén, akkor hanyat fekszik és kb ő is eljátsza, hogy meghal:D:D

2012. nov. 17. 01:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!