A környéken körülöttünk sorra törnek be a házakba és a kertben van egy vidzonlyag értékse kutya, ezért szeretnénk nyomkvetőt rakatni belé. ö?
hogyne lehetne eladni? az állatorvos 2 pillanat alatt kikapja belőle a chipet. és léteznek ilyen orvosok
Minden kutya értékes a saját gazdájának, nemtől fajtától függetlenül. Nekem ezért vannak bezárva ha nem vagyok otthon.
A fene megette azt a kutyát amit be kell zárni(hogy el ne lopják.. :-)
Az én kuvaszomat furcsa mód még senki nem akarta ellopni.
A múltkor kutyasuliból haza felé bementünk a lidl-be. Bent hagytam a kutyát az autóba és már bent jutott eszembe hogy úristen nem zártam be és még az ablak is levolt húzva, de közbe rájöttem hogy egészségére annak aki találkozik dieselkémmel :D
Ilyen szerkezet nincs ami nem látható. Nem igazán tudsz mit csinálni. Riasztót beszereltetsz a házba és a kutyát a bent tartod maximum.
Nálam a kutya alapvető feladata a telek és házőrzés,valamint a jelzés.Bezárva ezt hogyan tudná megtenni??A mérgezés nem megy.Csak és kizárólag tőlem
fogad el ennivalót,kölyökkora óta így van nevelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!