Nincs étvágya a kutyámnak. Köze lehet ahhoz, hogy kamaszodik?
Igen :-)
Viszont nagyon sovány volt. De annyira, hogy mikor meglátta valaki, akkor látszott rajta, hogy azt gondolja, hogy éheztetem... :-S Pedig állandóan mentünk a dokihoz. Egy ideig adtam neki egy pasztát, az a neve, hogy Nutri Plus gél. Ez ilyen vitamin-cucc. Mikor nagyon nem akart enni, akkor ez jó volt, mert legalább nem fogyott le jobban. Szóval ha nagyon gáz a helyzet, akkor esetleg ilyet is lehet adni neki. Nekünk bevált. A kis csonti már kezd gömbölyödni :-)
Kis piszkok :) Szerencsére az enyém nagyon bélpoklos, bàrmit rakok elé, megeszi :)
Fogvàltàsnàl nàlunk hasmenés volt, lenyelte egy csomò fogàt, akkor mèg nagyon érzékeny volt mindenre.
Jaj, a kullancs miatt figyelj rà! A napokban volt itt egy kérdés, a kérdező kutyusa sem akart enni, de 10 km-t sètàlt + jàtszott, estére 39,6 volt a làza, mire beértek a kòrhàzba, màr 40,3 volt! Babéziàs a kutyus... Bàr, ha jòl emlékszem, a babézia lappangàsi ideje pàr nap, nem 2 hònap.
Méregesd a làzàt is 38-39 fok között normàlus.
Ha bàrmi gyanùs van, menjetek dokihoz!
lehet, hogy nem eléggé éhes.
én lehet, hogy 1 kaját esetleg kihagynék.
mennyit is kap pontosan?
nekem szerencsém van ilyen téren, a most 10 hónapos kutyám sose válogatott és pár "perc" alatt megeszi a tápját.
a Brit sztem is jó táp.
Nem volt gyors a váltás, mert egy ideig mindegyiket ette. Aztán gondolt egyet, és már nem kellett neki. De már gyarapodik. Bár nála nem kilókról kell beszélni, hanem dekáról, mert csivava :-)
Érdekes... Voltak mindig és vannak nagytestű kutyáink is, de velük soha nem volt ilyen gond.
Na de most már tanultam belőle :-)
Van már valami fejlemény? Elvetted tőle a tápot, mikor nem evett?
M.-H. Alexandra!
Az enyém is felfal minden olyat, amit nem ehetne. Bármit adok neki, ami nem táp, azt egyből felporszívózza :-)
Szerencsére az enyém a tápokat is ette, amíg azzal etettem :)
Most esik le.. Fél éves a kutyi, 3x kap enni. A középső étkezést vedd ki, fél éves korban szoktak átállni a napi 2x etetésre! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!