Mikor vihetem a shi-tzu kutyusom kozmetikushoz?
Szia! Nekem is az van. Igazából nekem azt mondta a tenyésztő, hogy 6 hónapos kort meg kell várni, hogy selymes legyen a szőre, szegényem meleg napokat muszályból így türte meg feltűzözz séróval, aztán múlt héten megnyirattam, csakis ollóval engedtem meg.De a szomszéd shih-tzu aki már 4 hónaposan meg lett nyírva selymesebb sztem......
Igazából sztem, ha nem , meg a kozmetikus azt mondta tök mind1, de én legközelebb nem vágatom ennyire le nem tetszik:S
Ha nem viszed kiállításra akkor meglehet bár tényleg nem hinném, hogy olyan nagyon hosszú lenne neki, az enyémnek legalábbis olyan 5, 5 és fél hónapos korára lett akkora, hogy már a vizes idők és a reggel gázos volt mert a földön húzta.Viszont 4 hónaposan elvittem az orránál és a szeménél kivágatni a szőrt. Most a karmot is le lehet neki vágni, ha már tényleg nagy, az enyémnek még sok volt a baba köröm(rózsaszín és tompa volt az övé)így nem volt rá szükség.Ha bármi kérdésed van szívesen segítek csak írj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!