Mi baja lehet a kutyámnak, valami tipp?
Természetesen el fogom vinni orvoshoz, amennyiben egy-két nap alatt nem javul a helyzet. De addig is valakinek valami ötlet, illetve tapasztalt már hasonlót?
Tünetek: Két napja étvágytalanabb lett,(pedig falánk kutya) nem annyira aktív, kedvetlenebb. Mintha keményebb lenne a hasa, és amit még észre vettem, hogy rengeteget iszik. Kilenc éves puli, és most van túl a tüzelésen, vagy még esetleg tart is. De soha nem produkált hasonló tüneteket akkor amikor tüzelt. Vélemény? Köszi.
Szinte szó szerint ugyanez volt nálunk 1 hónappal ezelőtt. 9 éves, sose volt gond tüzelésnél, sokat ivott, lázas...Első doki nem ismerte fel, de én gyanítottam mi a baj, ultrahangra elvittem, azonnal műtötték is.
Semmiféle váladék nem ürült belőle, ezért volt nehéz diagnosztizálni. A zárt méhgyulladás veszélyesebb.
1 hónap telt el és kutya baja:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!