Mennyibe kerül a legolcsóbb Boston terrier?
Figyelt kérdés
Csak úgy érdeklődőm emrt sehol se találtam olcsóbbat mint 120 ezer! Szeretnék majd egy ilyen kutyuskát nagyon tetszik és az árára lennék kiváncsi! Mindent elolvastam róla teljesen odaáig vagyok egy ilyen kutyusért!=) ( NEM csak fellángolás KOMOYLAN gondoltam ezt a kutyut és az életem is rá bíznám! )2009. aug. 14. 00:15
11/13 anonim válasza:
Na én azt mondom hogy: én is akartam boston terriert venni.mivel nem élünk rosszul ezért drágább kutya is szóba jöhetett ezért akartunk boston terriert.amikor megtudtam hogy egy normális tenyésztőtül aki garanciát is vállal kutyára évente egyszer meglátogatja nálunk hogy milyen körülmények között él,hogy hogyan bánunk vele stb., 2000-2500 eurót kér a kutyáért.magyarul ez a kutya 600.000 hufba kerül.mondjuk én csak egy tenyésztőtt kérdeztem ami a legdrágább volt az összes közül, de tényleg gyönyörűek a kutyái.ő maga is ajánlott másik tenyésztőt de tényleg ég és föld a különbség az ő és a másik tenyésztő kutyái között.szerintem ezt a kutyát bnem kapod meg sehol 200.000 huf alatt sehol.
13/13 anonim válasza:
Azért kerül ennyibe a kutyus,mert itthon "még" nincs agyontenyésztve,és egy vmireadó tenyésztő külfödlről hozat párt a kutyusának h véletlenülse keveredjen a családtagokkal itthon.ÉS bizony nemolcso akár amerikából behozatni egy kutyust,az sem olcso h megfelelő táppal etesd! ezérthát tiszteljük meg a fajtát annyival h megfizetjük a biztonságot és a minőséget,többek között a tenyésztők többsége fajtairánti szeretetből és tapasztalabtból hobbyként tenéyzst,mert megélni nem könnyű,véletlenül se higgye senki h azért ennyi a kutyus mert lehuzás hanem mert ez az ára,és állitom 10% haszon nincs rajta!De megéri mert egy életreszóló társat kapsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!