2/28 A kérdező kommentje:
Az biztosan nem, mert annak lógó füle van.
2009. aug. 13. 12:12
3/28 anonim válasza:
Jól írta az első, ő egy Jack Russel terrier. Nem mindegyiknek van lógó füle, sőt a fülek állása nagyon változó ennél a fajtánál.
(Egy Jack gazdi)
4/28 anonim válasza:
Ez 100% hogy Jack Russel terrier.
5/28 anonim válasza:
Szerintem igazuk van, ez egy Jack Russel terrier. Ennek a fajta kutyának nincs lógó füle!!!
6/28 A kérdező kommentje:
Ja ezt nem tudtam, akkor köszi. Az összes kép, amit láttam erről a fajtáról mind lógó füllel ábrázolta.
2009. aug. 13. 12:36
8/28 anonim válasza:
Hát max jack russel keverék a videóban látható kutya. A standard is világosan kitér a fülek állására:
"Kicsi, V alakú fülei előrehajlók"
És angolul: "Small “V” shaped drop ears carried forward close to the head and of moderate thickness."
9/28 A kérdező kommentje:
Hát ha keverék, akkor esélytelen a dolog. Kell nekem egy ilyen kutya.
2009. aug. 13. 13:19
10/28 anonim válasza:
ismerősömnek ugyan ilyen jack russel terrierje van szinre is teljesen megegyezik és a farka is le van vágva!!! a hasonlóság 100%os komolyan mondom ő is fiu de még csak 7 hónapos!!!jah annak is áll a füle de csak az egyik!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!