8 hetes németjuhászunk van, jó lenne ha engem tekintene falkavezérnek. Hogy lehet elérni, hogy én legyek az? A Családomba van egy nagyon határozott markáns férfi, de nem akar ilyen babérokra törni, de ugye nem mi döntünk.
Na igen, erőszak ments nevelés!!! Bizony bizony! Dícsérem a kis szarost rendesen, amikor ügyes, vagy van egy jó mozdulata:) már egyszer majdnem visszahozta a játékát:) lehet hogy véletlen, de már ezek szerint enm félti tőlem a "zsákmányát":) két hét kemény munka...:) simi, meg dícsérés... a kis büdös:) önbizalommal teli kutya lesz, de nem mindig:) MEgnézem azt a könyvet is, köszönöm. már annyit olvastam, hogy mindnekinek az agyára megyek már otthon:)de ez va, egy kutya nagy felelőség...:)
Egy napos éheztetés valóban sok. a nagykutyánkat "éheztettük" egy nap nem kapott kaját, de ez kell nekik.
12:05-s vagyok
Bocsi nem írtam oda,hogy az egy napos kajakimaradást csak akkor ha már felnőtt a kutyus.Az öcséd meg nem hiszem,hogy bezavar ha te többet vagy a kutyával és csak te adsz neki enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!