Nem tudom törvénybe ütköző-e az, hogy elaltat valaki egy ép egészséges kutyát "csak" azért mert sokat kölykedzik és ez a gazdi terhére van? Az állatorvosnak nincs ezért felelőssége?
Miért altatja el? Miért nem ivartalanítatja?
De felelőssége van az állatorvosnak, az enyém és az általam ismert orvosok nem csinálnák meg, hanem intéznének neki egy menhelyi helyet, vagy gazdit.
Miért ragaszkodtok a menhelyhez?? A legtöbb állatot ott is elaltatják és képzeljétek el csak magatokat egy 2x2x2 méteres (vagy annál kisebb) ketrecben még egy csomó emberrel együtt. :(
Amúgy én se értem, ivartalanítsa már az első kölykedzése után és ennyi. :)
Köszi, hogy ugyanazt gondoltátok és válaszoltatok is!
Azért arra még kíváncsi vagyok, hogy nem lehetne feljelenteni az ilyen állatorvosokat?
Feljelenteni szerintem sajnos nem lehet.
De többször gondoltam már rá, hogy kéne egy feketelistát csinálni orvoskról, akik pl. ezt megcsinálják, akik azt ajánlják, hogy egy ellés kell a kutyának, akik nem látják el a sérült állatot, mert nincs éppen pénz annál a ki bevitte, aki kivizsgálás nélkül mondd diagnózist, aki azt mondja, hogy pl daganatos beteg kutyát nem lehet Magyarországon gyógyítani....stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!