Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Csivavám tegnap esett át...

Csivavám tegnap esett át kasztrációs műtéten. Miért remeg még mindig?

Figyelt kérdés

Az egyik heréje a hasüregében volt, szóval szegényen két vágás van. Az altatásból ébredezve nagyon remegett, azt mondta a doki, hogy ez normális. Ma egész nap jobbára csak feküdt, és láttam, hogy néha remeg, aztán most késő délutánra már nem annyira. Azt mondta a doki, hogy 24 órás antibiotikumot és fájdalomcsillapítót kapott, szóval azt gondoltam, ma már jól lesz a nap végére. De most fekszik, és megint remeg. Mitől lehet? Fáj neki? Vagy belázasodott? És nem nagyon láttam, hogy kakilt volna, pedig evett... Tervezem, hogy holnap visszaviszem a dokihoz, csak tartok attól, hogy valami olyan baja van, aminek nem tesz jót, ha várok holnap 9-ig, ezért kérdem, hogy van-e valami ötletetek.

Előre is köszi a választ!

2009. aug. 12. 19:16
 1/3 anonim ***** válasza:
A hőjét te is meg tudod nézni ha 38C vagy a fölött van akkor lázas.Amúgy meg a csivavák alapból remegnek én úgy tudom.Szerintem nincs semmi gáz.Holnap próbálj vele játszani egy kicsit.Ha bágyadt és kedvetlen mindenképp vidd vissza!
2009. aug. 12. 19:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Kutyánál a láz 39 foktól kezdődik, addig normálisnak tekinthető, főleg műtét után. Lehet, hogy csak azért ilyen, mert alacsony a fájdalom küszöbe és múlik a fájdalomcsillapító hatása. Előfordul néha kutyánál, hogy nehezebben viselik a műtétet. Nekem két alomtestvér kutyámat fél óra különbséggel műtötték. Az egyik 2.-3. nap úgy szaladgált az udvaron a gallérral a nyakán, mintha semmi nem történt volna, a másik egy hétig szabályosan haldoklott.
2009. aug. 12. 20:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Lázas is lehet, és nyugtalan( mert fájdalma van, de nem tudja miért)és ha egy csivi nyugtalan, remeg!
2009. aug. 12. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!