Le tudná írni valaki, hogy kell bekötni egy kis pit bull fülét, hogy rendes rózsafüle legyen? Fülvágást semmiképpen nem szeretnék.
Beszélgess olyanokkal akiknek így van beállítva a kutyájuk füle. És hiába írják neked, hogy nem mindegy milyen afüle...NEM! Szerintem se mindegy! Én a vágás mellett döntöttem. Ha a vágásért szólnának, okés, mert talán nem volt még ilyen kutyájuk, és azt hiszik, hogy az olyan kegyetlen dolog, de hogy egy apró kis bállításér is hőbörögjenek, az már túlzás!
Kedves kérdező, a te döntésed, nekem is van hasonló füles kérdésem, és engem is idegesít az, ha rögtön megakarnak kövezni érte. persze, lehet hogy a kiskutyának magától beáll majd idővel...:)
Próbáld ki előbb magadon, milyen a fülvágás. :) Embereknek is csinálnak, nagyjából ugyanígy, és lám: hegyes, tündeszerű füleket kapsz!
Nekem is iszonyatosan tetszik a felvágott fül, gyönyörűek tőle a kutyusok, és ennek a fajtának áll a legjobban a karfiolfül.Én azért nem vágattam fel, mert sajnáltam volna a kutyámat, és persze az anyagi vonzatok miatt. :/
Én nem a vágáson voltam kiakadva, hanem a szempillaspirálos ragasztgatáson.Régen is vágták a kutyák fülét, ma is több német doggal találkozom, akiknek hatalmas, felálló fülük van.Nagyon szeretem az álló fülű kutyákat.Azért beszélj néhány megbízható(!!!) orvossal, hátha tudnak ajánlani valamit.
Én nem is botránkoztam meg a vágáson, csak ajánlottam neked is egy lehetőséget, poénból :) Ne vedd komolyan (egyébként tényleg van lehetőség tündefület vágatni, nekem nagyon tetszik).
Szerintem a sima kötözés nem válna be, főleg, ha nagyon kajla az a fül. :/ Lehet próbálkozni szőr-és bőrbarát ragasztókkal, ami kifejezetten kutyuknak van, nem pedig sufnituninggal ügyeskedni, hiszen ha valaki nem ért hozzá, még rosszabb lehet az eredmény.Nagyon nézz ennek utána, hiszen ha szép fülit szeretnél neki, a legjobbra kell törekedni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!