én vagyok az egyetlen aki menhelyi kutyát fogad örökbe?
Egyetértek az előttem szólóval.Nekem is TK-s, szűrt, fajtatiszta staffordom van.Ezért nem vagyok sz@rabb ember senkinél.
Én, őszintén szólva, nem fogadnék örökbe, főleg nem felnőtt kutyát.Nem tudom, milyen az előélete, nem tudhatom, hogyha söprök vagy felmosok, akkor támad-e, mert régebben partvisnyéllel fenyítették, bántották.
Fajkutyát szerettem volna, vettem is, mert épp megengedhettem magamnak másfél éve, hogy 150.000 forintot adjak egy kutyáért, aki 15-16 évre a társam lesz.
Menhelyen önkénteskedem, úgyhogy még azzal sem vádolhatnak, hogy megrögzött fajtamániás vagyok.Öreg, sérült, vagy nehezen nevelhető kutyákkal is foglalkozom.Minden kutyát szeretek, legyen az egy háromlábú, 17 éves kis keverék, vagy egy többszörös nyertes, kiállítási eb. :)
nem azt mondtam h szar ember az aki tk-s kutyát tart,hanem szerettem volna barátokat találni v. hasonló stílusú emberrel beszélni.nem kell rögtön leharapni a fejem -.-.
és nem kampányolok,mindenki onnan vesz kutyát ahonnan akar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!