Ahol élek, ott vannak kutyasétáltatok?
Két kérdés tolul fel bennem, akárhogy próbálok ellenállni.
1. Ha nem akarod sétáltatni, miért akarsz annyira kutyát?
2. Hol élsz?? (Szívom a kisujjam, de semmi.)
Jó kérdés, nekem van kutyám és sétáltatom is :D de nem arra felé lakom. Ha mész valahova pl.:suliba/munkába, barátokkal valahova, nézz körbe ha látsz emebereket kutyával akkor bizonyára mikor neked is lesz kutyád akkor fogsz találni olyat akivel együtt sétálhattok.
Lehetséges az is,hogy majd erre téved valaki aki veszprém megyei,kutyája is van és válaszol neked :)
Komolyan milyen nehéz felfogása van egyeseknek. Csak nekem egyértelmű, hogy a kérdező olyan társat keres akinek szintén van kutyája és együtt mennek esténként a kutyákkal sétálni? Nem másra akarja bízni a kutyáját.
Egyébként szerintem, ha nem valami eldugott elmaradott, kis faluról van szó akkor biztos találsz más kutyásokat. Én egy GyMS megyei faluban lakom, nem túl kicsi, nem is nagy, itt sajnos csak 3-4 állandó sétáló kutyás van, a többi kutya vagy csavarog, vagy soha nem volt még kint, vagy néha napján szép időben kiviszik.
Ha elmész kutyasuliba, ott találsz barátokat, akikkel lehet kutyás programokat szervezni.
Ajánlom neked a bloki.hu oldalt, ahol egész jó kis háziállatos közösség van. Lehet társakat keresni programokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!