A bolha átmegy a kutyáról az emberre?
Figyelt kérdés
2006. nov. 2. 22:33
1/10 anonim válasza:
Van olyan bolha, ezért ajánlatos írtani, pl. kutyanyakörv a megoldás.
2/10 anonim válasza:
Tapasztalatom szerint igen!
A legjobb amit a nyakba lehet csepegtetni,a bolhanyakörvre akár allergiás is lehet némelyik állat.
3/10 anonim válasza:
Azt mondják állatban lévő bolha nem megy át emberbe. De ez nem igaz! Amikor volt kutyánk, többször tapasztaltam az ellenekzőjét. Tehát az elmélet és a gyakorlat megint más. :) Én utálom a bolhákat. :P Az egyetlen élőlény, amit ki nem állhatok. :)
5/10 anonim válasza:
átmegy sőőőt ahol kutya volt és bolhás volt a kutya ott is ott marad a bolha utána...
1ik ismi kutyája megdgölött és azon a helyen ahol a kutyája volt ott maradtak a bolhák... bementünk oda és gyyaaa ne tudd meg futva jöttem ki a gatyámtól kezdve mindenem tiszta bolha volt és hajigáltam le az összes cuccomat bazzz... már nem tom mivel de vmivel le lett fújva az a rész ahol a kutya volt h megdögöljenek...
6/10 anonim válasza:
Szerintem igenis átmegy,de énrám kevésbé mint a nejemre.Azt nem tudom mi alapján szelektál a bolha!Meg az is kutyafüggó hogy mennyire szeretik a bolhák.Az egyik kutyámat nem győzöm kullancs és bolhairtózni a másikban meg kullancsot egyáltalán,bolhát meg csak elvétve találok.Pedig azonos udvarban és azonos réten csavarognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!