Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Valaki nagyon sürgős! Megbízha...

Valaki nagyon sürgős! Megbízható állatorvos Fótra?

Figyelt kérdés

Egy megbízható lelkiismeretesen dolgozó állatorvosra lenne szükség, Fót, Dunakeszi, Pest északi része, Gödöllő környéke, aki házhoz jönne Fótra!!! Németjuhász kutyám egyre rosszabb állapotban van, és az orvosok csak a vállukat vonogatják, mondván, ők adtak neki gyógyszert, mit akarok. Szállítani korábban még tudtam, de mióta szedi a gyógyszert, már nem tudom, és több, mint 50kg, felemelni nem tudom...

Segítsetek lécci, ha lehet elérhetőséggel!

#Gödöllő #Dunakeszi #németjuhász kutya #állatorvos Fót #Pest észak
2012. nov. 5. 12:02
1 2
 11/12 Eprecske1 válasza:
100%
Maximálisan egyet értek az előttem szólóval. A Juhász doktor nagyon csúnyán elbánt velünk. Reggel injekciót adott a kutyánknak, aki ezután olyan állapotba került, hogy gyakorlatilag agonizált. Délután kijött elaltatni,és 18 ezer forintot kért! A kiszállást is mind a kétszer felszámolta, pedig kb. 1 km-re lakunk a rendelőjétől. Ezek után gondolkoztam rajta, hogy feljelentem az állatorvosi kamaránál. Ő egyébként nem szereti az állatokat (ezt egy állatorvos mondta) egyszerűen üzleti tevékenységnek tekinti a foglalkozását.
2015. dec. 3. 16:14
 12/12 Ébredő álom válasza:
45%

Állatorvosok

Mi állat tartó emberek egy ördögi körben toporgunk csak.

Az üzlet politika az állatorvosok főbb erénye. Vagy is a pénz. Az állat legyen cica vagy kutyus. Ők az állatorvosok csak a pénzt látják benne. Pedig a cicáink, vagy a kutyáink az embereknek a gyermekei. Ugyan úgy törődünk velük. Etetjük, itatjuk, szeretjük őket.

Az etetést mi gazdik csak konzervekben mérjük, s benne rengeteg szervi kártevőkkel. Akárcsak a száraz táppal.

Nekem volt egy cicám 19 évesen pusztult el. De nem evet soha száraz, s konzerv tápot. Ezek csak márka nevek mögé bújtatott emberi gyarlóság. Kettő cicám bocsánat GYERMEKEMET márt az ezek mögé bújtatott agyon márkázott eledelektől elmentek örökre. Az állat orvosok a pénz hajszában elfeledtek emberként viselkedni. Kevés orvos van aki kivétel. MIKOR EGY GYERMEKNEK AZ ÉJSZAKA KELLŐS KÖZEPÉN RÁJÖN A FÁJDALOM, S MÁRT CSAK VERGŐDVE HALDOKLIK. AKKOR EGYIK ÁLLATORVOS SEM VESZI FEL A TELEFONT, HOGY ELALTASSA. MONDVÁN A RENDELÉSI IDŐM EKKOR KEZDŐDIK. ENNYIT A HUMÁN EMBERI MAGATARTÁSRÓL. KIK VAGYUNK MI EMBEREK? OLCSÓ PÉNZTÁRGÉPEK, VAGY VALÓBAN EMBEREK TUDUNK MARADNI. DÜH, ÉS INDULATOK NÉLKÜL. SAJNOS MI MAGYAROK NEM NŐTTÜNK FEL ARRA A SZINTRE, HOGY AKÁR ÁLLATORVOSKÉNT EMBEREK MARADHASSUNK.

MIÉRT ÉBREDŐ ÁLOM A NEVEM?

SZÓLJON E VERSEM AZ ELHUNYT GYERMEKEINKÉRT.

Hajnali ébredő álom, mint a szélben kavargó pókháló.

Ami csak néma csendem szövi előttük jéggé vált útjukat.

Hol a végén megpihenhetnek a csillagok alatt.

2016. jan. 14. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!