Hogyan kell egy kutyát rászoktatni a kutyapelenkára?
Ennek van egy nagyon egyszerű mondja, nem veszel pelánkát és nem probálkozol, elfelejted az egész kutyapelánkás témát. 2 óránként leszaladsz a kutyáddal egy 5-10 percre,ha pisil/kakil megdícséred. Így hamar lesz egy szobatiszta kutyád.
Nem kell összezavarni, hogy fent is lehet aztán később mégse, mert már nagy. A kutya alapvetően tiszta állat, tehát a saját élőhelyére ahol eszik,alszik,pihen oda nem piszkit, ez neki a természetes. Te sem a wc-ben eszel :D
Én nem tudom honnan jött ez a kutyapelenka örület, de én azt tanácsolom mindenkinek ne rontsa el a kutyáját!
Sok sikert :)
nekem rámennek kicsi koruktól , utána ha megvan az oltások elveszem és nem rakom le többet. Kiviszem sűrűn....
Soha nem volt gond, hogy a pelenka miatt nem lehet leszoktatni! Ezt is valami barom kitalálta... Régen újságpapíroztunk, felmosórongyoztunk és voálá leszoktak! Ugyan az csak higiénikusabb a pelenka, nem kell mosogatni nem málik szét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!