Még meddig tarthat a tüzelése?
Figyelt kérdés
most van az,hogy oda nyomja a hátsóját másik kutyánknak(aki szintén lány) kb olyan 1 hete tüzelhet...
A kutyasuliba csak a tüzelés után 2 héttel vihetem és hogy számoljak akkor??de szerintem lesz az december is :/
2012. nov. 4. 11:33
1/3 anonim válasza:
"A tüzelés kb. 21 napig tart, de az első tüzelés lehet rövidebb, majd 1-2 hónap múlva újraindulhat és akkor tart 21 napig. A kutyák átlagosan 6 havonta tüzelnek, de 4-12 hónapos intervallum is előfordul."
2/3 anonim válasza:
A kutyák átlagosan 2-3 hétig tüzelnek, de ennél hetekkel lehet akár több is. A vérzést követő 10-14 napban van ez, ahol most a te kutyád tart. Szerintem észre fogod venni ha már vége. De ha nem tűnne fel akkor még egy jó 2-3 hétig nagyon vigyázz rá. Ha ez után 2 héttel viheted csak, akkor igen, lesz az december is. Kb. Mikulás után viheted.
3/3 A kérdező kommentje:
felnőtt kutya nem első tüzelése,csak eddig nem nagyon foglalkoztam vele, persze vigyáztam rá,meg panelban lakunk..csak nem számolgattam sose ,hogy meddig tart :)
akkor igen lesz december mire vihetem :/
na mind1 ,köszi a válaszokat :)
2012. nov. 4. 11:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!