Mért hiszik azt h a kutya ne egyen minden nap, hogy ez a falkavezerseg is 100%ba a farkasok példáján alapul?
Az embert akk hasonlitsuk az ősemberhez?Hát rengeteg idő eltelt már amiota a farkasból házikutya lett!És természetes h változik a szükséglete,természete!Ugy mint mi sem ősember módjára élúnk!Ez a kutyáknál is így van!Meggszokta a jó dolgot jobb esetbe jó dolga van!Ugyh nem kell hetentet csak 6szor etetni,megy banni vele mint ah a "farkasok szokták"!
már eltelt csomó idő,szocializálodtak és nem farkasként kellene kezelni óket hanem házi kutyaként!
A farkasokat nem kell ebbe belekeverni, a kutyák viselkedését tanulmányozva is ugyanarra az eredményre fogsz jutni.
A farkasok amúgy hetente-kéthetente egyszer ettek csak, úgyhogy a heti hat etetés is tökéletes luxus ahhoz képest.
Én sosem hallottam, hogy hetente 6x azért etetik a kutyát, hogy tiszteljen. Én úgy tudtam egészségügyi okokból csinálják, és már különben sem divat. Régen én is etettem így, és semmi baja nem volt a kutyának!
Amiről te beszélsz, az az amikor a kutya kézből kap minden ennivalót, és csak akkor ha jól dolgozik. És ezt csak a problémásabb kutyáknál szokták alkalmazni.
2.!
Én is végigolvasva a nem válaszodat én se vok rá kiváncsi h ilyen stilusba mit írogatnál!
Kérdeztem vmit elmondtam az én véleményemet és erre te minősítesz?!Ez inkább téged minősít!Ne is válszolj inkább!
Ez kb. olyan, mintha minket is magvakkal és nyers hússal etetnének.
Mi sem úgy élünk, és nem olyanok vagyunk, mint az őskorban. A kutyák velünk együtt változtak, és alkalmazkodtak a mi körülményeinkhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!