Egy olyan kutyának, amelyik egy közel 1000 négyzetméteres kertben él szüksége van külön sétáltatásra?
Szerinted te vagy az egyetlen, aki télen sötétben ér haza? :D
Nem kérlek, én is sötétben érek haza, és kiviszem a kutyákat. És reggel fél 6kor megyek ki velük, amikor úgyszintén sötét van.
Ha ennyire lusta vagy, akkor kár kutyát tartanod. Csináltass egy riasztót, a kertbe meg tegyél egy ilyet: [link]
20-as vagyok. Amíg nem volt kutyám, addig fél 7-kor keltem. Most fél 6-kor kelek.
Szerintem ennyi áldozatot illik hozni egy élőlényért. Akinek ezt magyarázni kell, az nem értette meg mit jelent a felelős állattartás.
Az utcán vannak új szagok,ingerek,járművek,más emberek-kutyák . A kertben meg nem,akármekkora .
Azt kéne megérteni,hogy a kutya a barangoláshoz van szokva,felfedezéshez, ezért mindenféle kert csak olyan,mintha egy nagy kennel lenne neki. Te kapnál egy szép nagy házat+ udvart ,ahol kedvedre mozoghatsz és van kajád ,soha többé nem szeretnél kijönni a nagyvilágba? És ezt az érzést szorozd meg még 1000rel mert a kutya nem ember,és nem gondolkozik olyan módon mint mi.neki ösztönösen mehetnékje van és boldoggá teszi ha sokféle inger éri,új szagok stb.
És ez nem hit kérdése,hanem ez tény. Letagadhatjátok nyugodtan,attól ez még így marad . Bár szerintem ha csak az állat fajtáját és eredetét nézzük teljesen logikus miért van rá szüksége. Vagy te önigazolást keresel most ? leirták már mások is,hogy szüksége van rá igen. Te baromi okos vagy és az összes érv ellenére azt mondod,hogy nincs szüksége ,akkor minek kérdezted ? Majd legközelebb egy olyan kérdést írj ki,hogy kék az ég? ki mti gondol erről? és ha megmondják az igazságot kezdd el a hüyleséged,hogy nem is ,mert piros.
Az ostobasággal nem lehet mit kezdeni.
és állatot nem azért tartunk,hogy el legyen,és jobban érezze magát mintha ütnék vernék vagy a menhelyen kínlódna,hanem optimális esetben a legjobbat akarja megadni neki az ember.
Vagy magyarázd meg egy fél lábúnak milyen baromi jó neki,másnak egy sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!