Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Minden Jack Russel Terrier ilyen?

Minden Jack Russel Terrier ilyen?

Figyelt kérdés
Ismerőssel, és kutyájával kimenünk egy kisebb tóhoz sétálni és a kutya keresett egy fadarabot és lerakta a lábam elé, és addig addig rakta elötem ide-oda még elnem dobam neki... el dombtam, visszahoza eldobtam visszahoza... ezt kb 100 szor... és addig szórakozott vele (rágta dobálta) még benem esett a tóba a fa... megállt a szélén. Gondoltam, hogy haha, na most beesett a vízbe... és a kutya gondolkodás nélkül beugott érte és kihozta. Utána, bedobtam neki a vízbe egy-kető méterrel beljebb azt is kihoza... és nem unta ugyan-úgy futott és kihozta mindig. Majd, bedobtam neki az a fák közé, és addig kereste a botot amig kinem hozta... Majd elszaladt valamiért és eldugtam a botot és nem találta és hozott egy másikat! Olyan okos a kutya... Nagyon megtetszett a kutya, mókás, sportos. És most ilyen fajtájú kutyát akarok! Minden Jack Russel Terrier ilyen mint amit leirtam?
2009. aug. 11. 18:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nekem két jrt-m van ugyan ilyenek csak az egyik labdával a másik mindenféle játékkal ! van mindkettőnek egy teniszlabdája és az egyik kissebb mint a másik a kissebnek alig fér bele a szájába az a labda de adddig izéli amigbele nem megy és amikor benne van horkol!
2010. aug. 13. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!